Drozdowo 2019
Re: Drozdowo 2019
dwojak23 pisze:28.09 na którą godzinie ustawiacie się? Wraz z Sylwią przyjedziemy do drozdowa
Ja muszę trochę popracować. Dlatego wstępnie planuję wyjechać z Mrągowo około godziny 13:00. Rozmawiałem z Adasiem i woli on abyśmy działali popołudniu. Jednak, jeżeli większość będzie rano, to ja też tak przyjadę, a popracuje sobie po Drozdowie.
- 0

Mam wolne szkła o wymiarach 30x30x30 i 2 szt. 30x40x40h. Do szkieł filtry, oświetlenie, piasek, kamienie, grzałki i korzenie. Brakuje tylko flory i fauny. Może ma ktoś jakiś pomysł i chciałby ze mną przygotować takie szkiełka? Mam też wolne terrarium o wymiarach 30x30x30. Na górze kratka wentylacyjna i przesuwane otwieranie.
- 0

Seban pisze:Mam wolne szkła o wymiarach 30x30x30 i 2 szt. 30x40x40h. Do szkieł filtry, oświetlenie, piasek, kamienie, grzałki i korzenie. Brakuje tylko flory i fauny. Może ma ktoś jakiś pomysł i chciałby ze mną przygotować takie szkiełka? Mam też wolne terrarium o wymiarach 30x30x30. Na górze kratka wentylacyjna i przesuwane otwieranie.
Mam kilka bojowników, jeśli chcesz, to możemy razem przygotować. Ty jedno szkiełko, ja drugie. Bojków wystarczy i Tobie i mnie. Zdzwonimy się.

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Będziemy mieli piściochę.
Ale potrzebujemy hydrokotyli i doniczkowej paprotki
Ale potrzebujemy hydrokotyli i doniczkowej paprotki
- 0
Mann am Boden
Andrzejowi chodziło o pistię. Dostałem dziś kilka ładnych główek od Hirka, zabiorę je do Drozdowa. Sebastian, słyszałem ze pistia przyda się do Twojej aranżacji, wiec śmiało zabieraj 

- 0