Akwarystyczny Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 3-4.06.2017 r.
Re: Akwarystyczny Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 3-4.06.2017
Na 90% ja, moja druga połówka i synek lat 5.
- 2
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Cześć,
Byłbym zainteresowany udziałem, ale też i chętnie pomogę wypromować - nie wiem czy wrzuciliście info na facebooku, ale na swoje stronki i stronki przyjaciół mogę powrzucać
Nie wiem do kiedy będą wpłaty i zgłoszenia (przepraszam, nie czytałem dokładnie - zobaczyłem tylko datę i ideę co zupełnie mi na chwilę obecną wystarcza), ale istnieje możliwość rozgłoszenia tego w trakcie Warszawskich Dni Akwarystyki, jak również można pokazać jakiś plakat, można wręczyć komuś zaproszenia czy coś - bez problemu
Wiem, że nic nie wiem.
Byłbym zainteresowany udziałem, ale też i chętnie pomogę wypromować - nie wiem czy wrzuciliście info na facebooku, ale na swoje stronki i stronki przyjaciół mogę powrzucać

Nie wiem do kiedy będą wpłaty i zgłoszenia (przepraszam, nie czytałem dokładnie - zobaczyłem tylko datę i ideę co zupełnie mi na chwilę obecną wystarcza), ale istnieje możliwość rozgłoszenia tego w trakcie Warszawskich Dni Akwarystyki, jak również można pokazać jakiś plakat, można wręczyć komuś zaproszenia czy coś - bez problemu

Wiem, że nic nie wiem.
- 1
- Nowy na forum
- Reputacja: 18
- GG: 0
nie wiem czy dam rade wysiedzieć w kajaku ..ale chciałbym z połówka i narybkiem(lat 4)
- 1
Ja wybieram się razem z Żoną, o ile dziadkowie zajmą się synem na weekend, ale myślę że tak 

- 0
Od przyszłego tygodnia zbieram kasę. W weekend podam szczegóły.
- 0

Paniena oficjalnie się u mnie zgłosiła na rebelsowym PW
- 0
Mann am Boden
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Tak. Będę zbierał kasę na zaliczkę za nocleg. Kto chce wpłacić kasę pisać do mnie na pw. Zaliczka to 40 zl. Od piątku odpowiadam na pw z numerem konta.
- 0

Zacząłem zbierać kasę. Nr konta podaję na pw. Zaliczka 40 zł od osoby. W tytule przelewu proszę podać imię i nazwisko osoby/osób, za które jest wpłata. Po wysłaniu kasy proszę info na pw.
- 0

Poszukuję na spływ sprzętu do karaoke. Czy ktoś ma taki zestaw?
- rzutnik
- mikrofon
- głośniki
- wzmacniacz o ile się przyda (nie znam się na tym)
- rzutnik
- mikrofon
- głośniki
- wzmacniacz o ile się przyda (nie znam się na tym)
- 0