Sylwester 2016/2017
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Re: Sylwester 2016/2017
orjentacjaAleksandra pisze:Deprawacji raczej nie będzie jak napiszę Ola + nocleg z Elą w pokoju

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
W tą stronę deprawacje są chyba bardziej akceptowane
niż w drugą
Choć ja mogę się nie znać
Mi to lotto
niż w drugą

Choć ja mogę się nie znać

Mi to lotto
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Panowie, apeluję "o poruszanie się" w zadanym temacie czyli :
liczba osób + deklaracja czy ze spaniem, to jest obecnie najważniejsze przy organizacji rzeczonej imprezy,
ewentualne "preferencje" są cechami osobniczymi i nic nam do tego
liczba osób + deklaracja czy ze spaniem, to jest obecnie najważniejsze przy organizacji rzeczonej imprezy,
ewentualne "preferencje" są cechami osobniczymi i nic nam do tego
- 0
Mann am Boden
Wpisuję się pierwsza na listę:
Bieta- pokój 2- osobowy (z Aleksandrą) i dwa noclegi: 20/21 i 21/22.
Bieta- pokój 2- osobowy (z Aleksandrą) i dwa noclegi: 20/21 i 21/22.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Aleksandra pisze:Do odważnych świat należy! Pomogę jak ktoś będzie wymagał hehehehehehhehe!
Trzymam cie za słowo, może będę potrzebował.
Ja jako daleko zamiejscowy oczywiście nocleg. Nie będę się nikomu na łeb zwalał. Tym bardziej że ceny nie są jakieś kosmologiczne.
- 0
Ja słowa zawsze dotrzymuję,no chyba że jakaś tragedia się wydarzy i nie będę mogła
Damy radę Drago,wesprzesz się na mym ramieniu a Elunia postara się być delikatna 

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Drogie Panie i Panowie, a może ktoś jeszcze by się pisał na imprezę, ale termin mu nie pasuje. W takim razie proszę o zgłaszanie propozycji innego terminu. Zostało jeszcze sporo czasu do imprezy Sylwestra Forumowego i na pewno da się jeszcze to ogarnąć. Pozdrawiam wszystkich chętnych uczestników. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Nie Elżbieto, musimy już pozostać przy tych terminach, już trochę kroków wykonaliśmy właśnie na te daty, jak się wszystko wyklaruje......
- 1
Mann am Boden