spotkanie usrów AkwariumOnline - ?
Re: spotkanie usrów AkwariumOnline - ?
Piotr to właśnie Ciebie i Alka wrzuciłem w kategorię 60% 

- 0
Mann am Boden
euforia minęła ,szybciej niż można było to sobie wyobrazić 01.07 czeka mnie kolejne spotkanie z neurochirurgiem na bloku operacyjnymwoytek pisze:I ja.... i ja...
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
możne i mi się uda wpaść tyko proszę o konkretną datę i godzinę .
- 0
Dzisiaj odwiedziłem woytka zawiozłem mu 10 danio ( za które sam zapłacił), żeby pogadać przy posiłku hujet, owszem posiłek był, ale pogadać się przy nim nie dało
poprostu te 10 karmówek zniknęło w ciągu 1 monologu no może z 2 re do dialogu.
W trakcie pomyśleliśmy, że spotkań świrów akwariowych nie powinno ograniczać się do userów 1 forum, zapraszamy więc wszystkich zapaleńców bez względu na "przynależność klubową" ( przecież i tak jesteście na obu forach), nie będzie to spotkanie "propagandowe", ale zwyczajne gawożenie przy browarku o tym co lubimy najbardziej a w innym towarzystwie ciężko znaleźć na to "chętnych słuchaczy".
Woytek zamieścił zaproszenie na PFA

W trakcie pomyśleliśmy, że spotkań świrów akwariowych nie powinno ograniczać się do userów 1 forum, zapraszamy więc wszystkich zapaleńców bez względu na "przynależność klubową" ( przecież i tak jesteście na obu forach), nie będzie to spotkanie "propagandowe", ale zwyczajne gawożenie przy browarku o tym co lubimy najbardziej a w innym towarzystwie ciężko znaleźć na to "chętnych słuchaczy".
Woytek zamieścił zaproszenie na PFA
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Woytek zamieścił zaproszenie na PFA
heh

Zauważyłem że administracja w/w forum stara zachować hermetyczność osobową

- 0

UMiesciłem dwa razy i poszło w kosz,i dostałem pouczenie od moda w.jednak nie można być akwarystą dwuch różnych for jednocześnie,a już wspólne piwo to strzał w kolano
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !