Kulig Akwarystyczny 2020
Re: Kulig Akwarystyczny 2020
miewan pisze:Jest taki pomysł, żeby przed odjazdem autobusu (mamy tam jeszcze dużo wolnych miejsc, a przecież jadący już nie płacą) do Supraśla, zwiedzić jeszcze "wieżowiec" (gadałem z Anką, że między 13-14).
I tam zrobić pierwszą zbiórkę a potem łatwo MPK-ami dojedziemy na zbiórkę pod Pałac Branickich.
Da to też ewentualny czas na dotarcie przyjezdnym ( tym co już będą w Supraślu) jak i tym, którzy będą jechać dopiero w sobotę.
Wow, super pomysł.

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Mam też jeszcze jeden pomysł.
Kilkoro z gości pojawi się w Białym już w piątek.
Może zrobilibyśmy mały wieczorny spontan gdzieś na mieście.
Byłaby to okazja też dla tych co nie jadą na kulig na spotkanie innych akwarystycznych gąb niż te które widuje się częściej, a dla tych co jadą na zrobienie małej „wprawki” przed sobotą.
Kilkoro z gości pojawi się w Białym już w piątek.
Może zrobilibyśmy mały wieczorny spontan gdzieś na mieście.
Byłaby to okazja też dla tych co nie jadą na kulig na spotkanie innych akwarystycznych gąb niż te które widuje się częściej, a dla tych co jadą na zrobienie małej „wprawki” przed sobotą.
- 0
Mann am Boden
Jest też inna sprawa.
Odebrałem fanty od Tropicala.
Są to 3 spore i sporoważące pudła.
Czy ktoś podjąłby się przewiezienia na imprezę lub choćby do autobusu przed zbiórką ?.
Odebrałem fanty od Tropicala.
Są to 3 spore i sporoważące pudła.
Czy ktoś podjąłby się przewiezienia na imprezę lub choćby do autobusu przed zbiórką ?.
- 0
Mann am Boden
To Ty jedziesz tam samochodem ?
To już wolę wcale tego nie zabierać.

To już wolę wcale tego nie zabierać.
- 0
Mann am Boden
W przypadku Michała rozumiem deklarację i za nią dziękuję
.
Kiedy pasuje Ci to zabrać ( mam w garażu).
W piątek mam free.

Kiedy pasuje Ci to zabrać ( mam w garażu).
W piątek mam free.
- 0
Mann am Boden
Ja w miarę możliwości postaram się dotrzeć do wieżowca. Jeśli się nie uda to będę czekał przy autokarze. Brać sztuczny śnieg do plecaka?

- 0