Zoo Botanika 2016
Re: Zoo Botanika 2016
Woytek - to mogę być twoim pasażerem - nie wiem co na to Iza jeszcze - nóż - widelec czyta
może
Wolne już w grafiku mam - dziś dam odpowiedź
Wieczorem pogadam z żoną czy się pisze na wyjazd- więc prosiłbym o drugą miejscowke
Do obsady - 5 l204 mogę wziąść

Wolne już w grafiku mam - dziś dam odpowiedź
Wieczorem pogadam z żoną czy się pisze na wyjazd- więc prosiłbym o drugą miejscowke
Do obsady - 5 l204 mogę wziąść
- 0
Ostatnio zmieniony 03 cze 2016, 09:35 przez adams2121, łącznie zmieniany 2 razy
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Woytek - to mogę być twoim pasażerem - nie wiem co na to Iza jeszcze - nóż - widelec czytamoże
ok.rezerwacje masz
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Z tego co widać to szykuje się fajna wycieczka. Jeżeli chodzi o transport to Ja (+ moja połówka) będziemy organizować transport bo chyba wszyscy na dwa samochody nie damy rady wyruszyć.
- 0
Najwygodniej na 3 byłoby auta(choć 9 osób do dwóch się zmieści ) , wtedy na spokojnie wszystko się zmieści i podróż jest w miarę komfortowa .- Ja niestety , raczej swoim tarpanem nie wybiorę się , jeszcze rok i utylizacja - a raczej nic nowego nie zdążę kupić .
- 0
Ja z racji terminu to tylko, jeżeli w ogóle, gościnnie na jeden dzień.
Ale widzę, że ekipa się niezła zbiera, oby tak do września
Ale widzę, że ekipa się niezła zbiera, oby tak do września

- 0
Swoją osobówką zaliczyłem już 6 imprez akwarystycznych. Najwygodniej jedzie się w dwie osoby ewentualnie w trzy. Czasem wydaje się, że niby nic się nie zabiera a wychodzi pełne auto. W 2015 r. na aquajurę przyjechałem osobówką a wracałem już busem. Wystarczy, że trzeba zabrać 3 korzenie o długości ponad metr. Trzeba je ułożyć tak aby się nie połamały a przestrzeni zajmują sporo. Widzieliście jak wyglądał mój samochód na ostatnim Drozdowie. Stawiałem tylko 240l z arowany i kostkę 27l z akwariumonline. Byłem sam i miałbym problem aby zabrać pasażera. Trzy wiadra z rybami, niby niewiele, ale zajmują cały bagażnik.
Więc skoro macie w planach wyjechać dużą ekipą to zdecydowanie bardziej będzie opłacało się wynająć busa.
Jeżeli przyjedzie się w czwartek to na własną rękę trzeba szukać noclegu. Ja chcę być w piątek około 8 rano. Mam o tyle dobrą sytuację, że wyjadę w czwartek i zajadę na giełdę w Łodzi, z Łodzi do Kalisza tam przekimam u mamy i rano ruszę na Wrocław. Z Kalisza mam zaledwie 130 km. Jedną osobę mogę po drodze zgarnąć i przenocować w Kaliszu.
Więc skoro macie w planach wyjechać dużą ekipą to zdecydowanie bardziej będzie opłacało się wynająć busa.
Jeżeli przyjedzie się w czwartek to na własną rękę trzeba szukać noclegu. Ja chcę być w piątek około 8 rano. Mam o tyle dobrą sytuację, że wyjadę w czwartek i zajadę na giełdę w Łodzi, z Łodzi do Kalisza tam przekimam u mamy i rano ruszę na Wrocław. Z Kalisza mam zaledwie 130 km. Jedną osobę mogę po drodze zgarnąć i przenocować w Kaliszu.
- 0

Faktycznie Seba masz racje bagażu nie wziąłem
pod uwagę .
Małe sprostowanie jeżeli będę wiózł akwa. min. 120cm to tylko dwie osoby zabieram.
trzeba obadać się ile kosztuje bus.

Małe sprostowanie jeżeli będę wiózł akwa. min. 120cm to tylko dwie osoby zabieram.

- 0
Ostatnio zmieniony 03 cze 2016, 10:47 przez woytek, łącznie zmieniany 2 razy
Zastanawiam się nad szkłem " wystawowym "
120-cm dł -40 cm gł - 50 h + do tego ze 2 turbiny 2000l + plyta jako podstawa , do tego jeżdżący wózek - aby nie nosić za wiele .
Jakieś pomysły ?
Jest sporo czasu aby dobrze się przygotować - także pod kątem kolejnych wypraw
120-cm dł -40 cm gł - 50 h + do tego ze 2 turbiny 2000l + plyta jako podstawa , do tego jeżdżący wózek - aby nie nosić za wiele .
Jakieś pomysły ?
Jest sporo czasu aby dobrze się przygotować - także pod kątem kolejnych wypraw
- 0
tomek w szerokość idźmy 40 za wąsko mój typ 120x60x45 lub 150x60x45
- 0
U Dobrego szklarza koszt formatek do samodzielnego sklejenia akwa 120/60/45 szyba 8mm to 350zł.
Kto znajdzie taniej?
120x60x45 lub 150x60x45
Kto znajdzie taniej?
120x60x45 lub 150x60x45
- 0