Kulig Akwarystyczny 2020
Re: Kulig Akwarystyczny 2020

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
- Często zagląda
- Reputacja: 41
- GG: 0
wielka szkoda że i zwykłych fur nie będzie do jazdy
tylko jakieś jeżdżące dyskotekowe coś ,bo nie wiem co to ma tam być dokładnie .

- 0
Dobra jutro spróbuję odkręcić ciuchcię, tylko jak będzie lało........,
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Dobra jutro spróbuję odkręcić ciuchcię, tylko jak będzie lało........,
są parasolki

podał bym to głosowaniu kto co myśli i wszystko się wyjaśni , większość głosów wygrywa
jeśli ufać tym co pogodę przewidują to ma być zero opadów
- 0
Ostatnio zmieniony 13 sty 2020, 23:47 przez marcin, łącznie zmieniany 1 raz
Owa kolejka to bajkowa kolejka z zalaczonego obrazka.
http://kolejkabajkowa.pl/wp-content/upl ... 24x768.jpg
Zamiast potu konia będzie do zażycia świeża dawka spalin
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
http://kolejkabajkowa.pl/wp-content/upl ... 24x768.jpg
Zamiast potu konia będzie do zażycia świeża dawka spalin

- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
jeśli już miałbym tylko taka opcje zęby tym jechać to wybrał bym wcześniejsze godziny żeby zobaczyć co jest ciekawego za oknem
- 0
Poza tym jakoś nie widzę wszystkich upchnietych razem w jeden wagon. Choć nie powiem, wtedy to już odrobina hardcore się pojawi hahahah
Kilka lat temu uczestniczyłem w kuligu dokładnie takim samym jak ten za tydzień,czyli pięć dębów i owa ciuchcia. Kursy ciuchci były trzy albo cztery tak by wszyscy zaliczyli przejażdżkę.
Kilka lat temu uczestniczyłem w kuligu dokładnie takim samym jak ten za tydzień,czyli pięć dębów i owa ciuchcia. Kursy ciuchci były trzy albo cztery tak by wszyscy zaliczyli przejażdżkę.
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Nie, no uwielbiam tą nagłą aktywność.
Tak patrzę, że trzeba wrzucać jakieś kontrowersyjne rozwiązania, żeby w końcu forum uaktywniło swoje oczekiwania.
Szkoda tylko, że tak późno.
A do „wagonika” ładuje się 50 osób,
więc za jednym razem „opędziliby” się wszyscy w tym samym czasie i co ważne gwarancja w miarę „suchego” przejazdu ( no chyba, że nie będzie padało), bo przy ostatnich temperaturach wieczorem, wilgoci i wiatru pamiętajcie, że bawimy się parę godzin pod wiatami a nie w zamkniętym pomieszczeniu.
Gdyby był śnieg, mały mróz to nie byłoby tematu, ale przy tym co obecnie dzieje się za oknami i raczej w sobotę nie będzie inaczej to wydawało się dobrym i logicznym rozwiązaniem.
Tak patrzę, że trzeba wrzucać jakieś kontrowersyjne rozwiązania, żeby w końcu forum uaktywniło swoje oczekiwania.
Szkoda tylko, że tak późno.
A do „wagonika” ładuje się 50 osób,
więc za jednym razem „opędziliby” się wszyscy w tym samym czasie i co ważne gwarancja w miarę „suchego” przejazdu ( no chyba, że nie będzie padało), bo przy ostatnich temperaturach wieczorem, wilgoci i wiatru pamiętajcie, że bawimy się parę godzin pod wiatami a nie w zamkniętym pomieszczeniu.
Gdyby był śnieg, mały mróz to nie byłoby tematu, ale przy tym co obecnie dzieje się za oknami i raczej w sobotę nie będzie inaczej to wydawało się dobrym i logicznym rozwiązaniem.
- 0
Mann am Boden