Kulig 2018 -27.01.2018
Re: Kulig 2018 -27.01.2018
Czyli cena bardzo mocno podobna, jak w zeszłym roku, tylko, że w zeszłym roku nie było biesiady.
- 0

woytek pisze:W takim razie jedziemy do p.Joli zamykać temat menu.Elu organizuj skład i termin.
Dobra Panowie, niestety ja mogę jechać tylko jutro po pracy, w godzinach 16-19, a nawet i 20- tutaj jestem bardzo elastyczna. Tylko kwestia uzgodnienia, żeby pani Jola była na posterunku pracy, żeby było z kim uzgadniać menu. Niestety weekend mam zajęty- rozpoczęłam szkołę na stare lata, a że jestem spóźniona już o jedne zajęcia, to muszę być obowiązkowo. Proszę o dopisywanie się, kto jest jeszcze chętny na wyjazd do pani Joli: Miewan? Adams 2121? Misiak? Woytek?
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Nie wiem czy jest sens jechać to co podał tu Woytek
Jest jakby optymalne. Jedyne co to cena barszczyku (już na ognisko oraz biesiadę)
i rozszyfrowanie ceny szynki.
No i dołożenie pieczywa na biesiadę.
woytek pisze:podaję ceny jednostkowe
przejazd 25,00/30,00zł od osoby
ognisko cena stała 150,00zł
kiełbaski 6,00
ziemniaki do pieczenia 15,00
wszystkie sosy i pieczywo 1,00
Biesiada
kartacze 3,00
kiszka ziemniaczana 7,00
barszczyk ?,??
kapusta kiszona 2,00
ogórek kiszony 3,00
smalczyk 4,00
wędliny 3,00
kompoty i kwasy 8,00
coca-cola 8,00
Czy tak?
Jest jakby optymalne. Jedyne co to cena barszczyku (już na ognisko oraz biesiadę)
i rozszyfrowanie ceny szynki.
No i dołożenie pieczywa na biesiadę.
- 0
Mann am Boden
Bieta pisze:woytek pisze:W takim razie jedziemy do p.Joli zamykać temat menu.Elu organizuj skład i termin.
Dobra Panowie, niestety ja mogę jechać tylko jutro po pracy, w godzinach 16-19, a nawet i 20- tutaj jestem bardzo elastyczna. Tylko kwestia uzgodnienia, żeby pani Jola była na posterunku pracy, żeby było z kim uzgadniać menu. Niestety weekend mam zajęty- rozpoczęłam szkołę na stare lata, a że jestem spóźniona już o jedne zajęcia, to muszę być obowiązkowo. Proszę o dopisywanie się, kto jest jeszcze chętny na wyjazd do pani Joli: Miewan? Adams 2121? Misiak? Woytek?
16-18 mogę jechać, domknąć temat lepiej osobiście niż mailowo.Spróbuje się dzisiaj dodzwonić z Wikingiem.
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Najszybciej w instytucie będę we wtorek, więc może lepiej napisz do niej maila.
- 0
woytek pisze:Bieta pisze:woytek pisze:W takim razie jedziemy do p.Joli zamykać temat menu.Elu organizuj skład i termin.
16-18 mogę jechać, domknąć temat lepiej osobiście niż mailowo.Spróbuje się dzisiaj dodzwonić z Wikingiem.
To może bliżej 18, kto jeszcze będzie chętny?
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Pieczywo - może samemu
SA u nas piekarnie, tradycyjne, chleb na zakwasie itp.

SA u nas piekarnie, tradycyjne, chleb na zakwasie itp.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Szynka solona wedzona na zimno .podana w całosci tj.kość.skóra,słoninka .cana 1kg 60zł waga od 5,5do 7kg.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Do kuli, nadają się tylko cukierki !