Aqua & ZOO Poznań 7-8.10.2017
Re: Aqua & ZOO Poznań 7-8.10.2017
Thaz, ale "twój" hotel jest tuż przy lotnisku. My mamy apartament 400 m od Starego Miasta.
W zakresie organizacyjnym mamy łącznie 12 m do zagospodarowania razem z Rebelsami i uwaga Oceaniką (Chrusty). Dostaliśmy dwie 112-tki i dla nas 4 wejściówki, ale tylko 1-dną wjazdówkę na wszystkich.
W zakresie organizacyjnym mamy łącznie 12 m do zagospodarowania razem z Rebelsami i uwaga Oceaniką (Chrusty). Dostaliśmy dwie 112-tki i dla nas 4 wejściówki, ale tylko 1-dną wjazdówkę na wszystkich.
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Thaz, ale "twój" hotel jest tuż przy lotnisku. My mamy apartament 400 m od Starego Miasta.
Jakoś to ogarnę, co począć.
- 0

Jedziemy
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
i'm@tapatalk
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
i'm@tapatalk
- 2

Zazdraszczam.
2 czy 3 rok i znowu
Nie mogę a żywo byłem zainteresowany wyjazdem.
Choć zobaczę jeszcze jutro, może się uda
2 czy 3 rok i znowu

Nie mogę a żywo byłem zainteresowany wyjazdem.
Choć zobaczę jeszcze jutro, może się uda
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Niech się uda, mamy zapasową wejściówkę.
A my w empte -> zabieramy życie do baniaków - szczęśliwą 13-tkę
A my w empte -> zabieramy życie do baniaków - szczęśliwą 13-tkę
- 0
Mann am Boden
- Moderator
- Reputacja: 100
- GG: 0
Prawie rozstawieni
i'm@tapatalk

i'm@tapatalk
- 1

Za każdym razem jak jestem na targach tego formatu (nie mylić z wystawą) to mam mega chęci na kolejne akwaria. Tak z 5 szt co najmniej 
i'm@tapatalk

i'm@tapatalk
- 2