Kolorowy Świat w Akwarium - konkurs szkół woj. podlaskiego
Re: Kolorowy Świat w Akwarium - konkurs szkół woj. podlaskie
Ja na pewno pomogę technicznie ogarnąć sprzęt, który jest na uwb bo znam to i obsługuję często.
Coś jeszcze na pewno też dałbym radę oprócz wystąpień bo ze mnie
w tej materii
Pisz co potrzeba, albo przy okazji spotkania trzeba pogadać.
Ostatnio jak wspominałeś ile tego będzie to natłok informacji mnie trochę przerósł
Coś jeszcze na pewno też dałbym radę oprócz wystąpień bo ze mnie

Pisz co potrzeba, albo przy okazji spotkania trzeba pogadać.
Ostatnio jak wspominałeś ile tego będzie to natłok informacji mnie trochę przerósł

- 0
JAk zwykle - na mnie możesz liczyć
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Przywieźliśmy z Aqua Jury kolejne nagrody ( nie mam zdjęcia niestety ) Magazyn Akwarium ufundował nam 10 zestawów prasy akwarystycznej ( łącznie na pewno ponad 100 egzemplarzy ) dziękujemy
- 0
Jest taka sprawa czy ktoś może będzie w Łomży i mógłby przywieść prace na konkurs z jednej ze szkół ? ( potrzebna pomoc )
- 0
Oficjalne zaproszenie wraz z programem . Oczywiście obecność obowiązkowa najlepiej w " firmowych ubraniach "
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Informacja o finale poszła już w Polskę
http://akwa-mania.mud.pl/?event=final-k ... w-akwarium
http://akwa-mania.mud.pl/?event=final-k ... w-akwarium
- 1
Wczoraj na większości for była już notka
Widzialem

Widzialem

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jest kilka spraw organizacyjnych w związku z konkursem :
1. Jest potrzebna jedna chętna osoba do jury konkursu ponieważ ( Andrzej który miał być jurorem będzie na szkoleniu poza miastem) -- bardzo chciałbym żeby ktoś pomógł
to była ta łatwiejsza sprawa
2.Na dzień dzisiejszy przyszło ponad 300 prac na konkurs ( a jeszcze wpływają , widziałem na szybko 20 prac i wszystkie nadają się na pierwsze miejsce ) zmierzam do tego że mamy za mało nagród i potrzeba pomysłów jak zdobyć więcej nagród i jakich ? Pomocy
1. Jest potrzebna jedna chętna osoba do jury konkursu ponieważ ( Andrzej który miał być jurorem będzie na szkoleniu poza miastem) -- bardzo chciałbym żeby ktoś pomógł
to była ta łatwiejsza sprawa
2.Na dzień dzisiejszy przyszło ponad 300 prac na konkurs ( a jeszcze wpływają , widziałem na szybko 20 prac i wszystkie nadają się na pierwsze miejsce ) zmierzam do tego że mamy za mało nagród i potrzeba pomysłów jak zdobyć więcej nagród i jakich ? Pomocy
- 0