Drozdowo 2015
Re: Drozdowo 2015
Możemy wykorzystać ich 60-tkę ( na to ewentualnego pomysła mam)/tki ( do wcześniejszego odczyszczenia), albo przytachać swój, Anomis chce targać swój kubik, miejsce już ma zaklepane.
- 1
Mann am Boden
miewan pisze:Seba, a czy to coś złego
Nie to miałem na myśli. Nic w tym złego. Tak jak mówiłem Ci przez telefon, Adam powiedział mi, że już jest komplet wystawców. Skoro na forum nie było nic, że stawiamy szkło (jako akwariumonline) to myślałem nas tam nie będzie.

EDIT:
Ja, jak zwykle, mogę postawić coś małego z krewetkami.
- 0

Mamy już program :
"pocięty" wypis z korespondencji (nie prywatnej ):
Od: Muzeum w Drozdowie <muzeumdrozdowo@wp.pl>
Do: "kontakt@akwariumonline.pl
Witam serdecznie
Jak najbardziej, jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju współpracę z placówkami, stowarzyszeniami, firmami, forami i innymi podmiotami z branży akwarystycznej. Z wielką przyjemnością przyjmiemy forum AkwariumOnline.pl do grupy wsparcia medialnego (....)
Umieścimy Wasz baner wśród innych patronów medialnych wydarzenia w czasie trwania imprezy (w siedzibie Muzeum), na naszej stronie internetowej (w zakładce akwarystyka i aktualności razem z innymi materiałami dotyczącymi VII Ogólnopolskich Dni Akwarystyki w Muzeum przyrody w Drozdowie) oraz słownie w czasie trwania imprezy.....
Pozdrawiam serdecznie
Adam Karwowski
Opiekun wystawy akwarystycznej
Podwodny Świat Pięciu Kontynentów
w Muzeum Przyrody w Drozdowie
tu poniżej zwróćcie uwagę na godz. 14 oraz opis pod programem a i tylko tak mimochodem 
Od: Muzeum w Drozdowie <muzeumdrozdowo@wp.pl>
Do: "kontakt@akwariumonline.pl
Witam serdecznie
Jak najbardziej, jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju współpracę z placówkami, stowarzyszeniami, firmami, forami i innymi podmiotami z branży akwarystycznej. Z wielką przyjemnością przyjmiemy forum AkwariumOnline.pl do grupy wsparcia medialnego (....)
Umieścimy Wasz baner wśród innych patronów medialnych wydarzenia w czasie trwania imprezy (w siedzibie Muzeum), na naszej stronie internetowej (w zakładce akwarystyka i aktualności razem z innymi materiałami dotyczącymi VII Ogólnopolskich Dni Akwarystyki w Muzeum przyrody w Drozdowie) oraz słownie w czasie trwania imprezy.....
Pozdrawiam serdecznie
Adam Karwowski
Opiekun wystawy akwarystycznej
Podwodny Świat Pięciu Kontynentów
w Muzeum Przyrody w Drozdowie
- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
1 strona, piątek, "Toważystwa"
Tak, wiem, upierdliwy jestem. :P
Tak, wiem, upierdliwy jestem. :P
- 3
~Nie rób drugiemu na daremno~
80x35x40 - Macropodus opercularis
40x25x25 - Heterandria formosa
40x25x25 - Cambarellus puer
30x20x20 - Triops australiensis
80x35x40 - Macropodus opercularis
40x25x25 - Heterandria formosa
40x25x25 - Cambarellus puer
30x20x20 - Triops australiensis
Zakładając celowy błąd zecerski ( dla sprawdzenia uważnego czytania
) w programie, jego przekaz jest jasny - warto tam pojechać 

- 1
Mann am Boden
Kto się wybiera do Drozdowa jest już mało czasu a szkoda żeby była tylko ta sama ekipa co zwykle , potrzeba jest tam nas jak najwięcej ?
- 0
4 osoby u mnie 2- dorosłych i 2 dzieci
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Ja się wybieram z dwoma szkłami. Może się okazać, że żona też zechce przyjechać.
- 0

Seba będziesz "rozlepiał" arowanę.pl ?,
ale zanim pojedziemy umieszczajcie na swoich profilach fb i wszędzie gdzie się da info o "Dniach" niech tym razem się dzieje
ale zanim pojedziemy umieszczajcie na swoich profilach fb i wszędzie gdzie się da info o "Dniach" niech tym razem się dzieje

- 0
Mann am Boden