Warszawskie Dni Akwarystyki 2018
|Strona 1 z 1
Warszawskie Dni Akwarystyki 2018
W dnich 19 i 20 maja odbyły się po raz kolejny Warszawskie Dni Akwarystyki. Forum Akwariumonline reprezentowali: Elżbieta (Bieta), Iza, Tomasz (Adams2121), Andrzej (Miewan). Na miejscu spotkaliśmy się w poiatek po południu. Rozstawiliśmy klamoty na stanowiskach. Urządziliśmy swoje akwaria. Ja miałam wizję paludarium z bojownikiem. Za swoją arnżację zdobyłam wyróżnienie. Bardzo podobało sie moje podejście i złamanie kanonu trzymania bojownika w kuli. Pokazałam, że można w inny, ciekawy sposób zaaranżować akwarium przykładowo z bojownikiem. Osoby zwiedzające, często zatrzymywały się przy mojej aranżacji. Zaciekawione zazwyczaj były kobiety i dzieci.
Nie obyło siĘ też bez integracyjnej części imprezy zorganizowanej przez forum Wawarium w Warce w Śródmieściu. Impreza była super udana.
Adams i Miewan zaranżowali dwa szkła w kategorii akwaria biotopowe. Może opowiedzą sami o swoich zbiornikach. .
Tyle z mojej strony. Zachęcam aby inni uczestnicy imprezy dodali od siebie swoje wrażenia i spostrzeżenia.
Nie obyło siĘ też bez integracyjnej części imprezy zorganizowanej przez forum Wawarium w Warce w Śródmieściu. Impreza była super udana.
Adams i Miewan zaranżowali dwa szkła w kategorii akwaria biotopowe. Może opowiedzą sami o swoich zbiornikach. .
Tyle z mojej strony. Zachęcam aby inni uczestnicy imprezy dodali od siebie swoje wrażenia i spostrzeżenia.
- 6
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Re: Warszawskie Dni Akwarystyki 2018
Bieta pisze:Bardzo podobało sie moje podejście i złamanie kanonu trzymania bojownika w kuli. Pokazałam, że można w inny, ciekawy sposób zaaranżować akwarium przykładowo z bojownikiem.

- 0
|Strona 1 z 1