DRUGIE URODZINY FORUM
Re: DRUGIE URODZINY FORUM
Będę też ja i alek
umawiamy się tradycyjnie pod fontanną na RK o godz. 18 a potem "na miasto" ( chyba, ze są inne propozycje )
umawiamy się tradycyjnie pod fontanną na RK o godz. 18 a potem "na miasto" ( chyba, ze są inne propozycje )
- 0
Mann am Boden
I po urodzinach,
swoją rocznicę świętowaliśmy w towarzystwie 17 osób
w jedynej palarni dostępnej w centrum miasta w kawiarni Castel, popijając rzemieślnicze
zwierzyniec pogadaliśmy akwarystycznie.
Szczególnie cenna organizacyjnie i logistycznie była możliwość "uzgodnienia Drozdowa" (bo skład obecnych na to pozwolił). W tym jak napisał już adams "odkrycia" miejscówki do spania dla sporej ekipy nawet z rodzinami.
Dostaliśmy telefoniczne życzenia od Maćka(piwko28), Nexusa/Aqua Jury i pogadaliśmy z Adasiem Karwowskim z Drozdowa.
Mam nadzieję, że kolejna 3 rocznica zostanie przygotowana i odbędzie się z "większym rozmachem"
Dla przybyłych
i do 
swoją rocznicę świętowaliśmy w towarzystwie 17 osób

Szczególnie cenna organizacyjnie i logistycznie była możliwość "uzgodnienia Drozdowa" (bo skład obecnych na to pozwolił). W tym jak napisał już adams "odkrycia" miejscówki do spania dla sporej ekipy nawet z rodzinami.
Dostaliśmy telefoniczne życzenia od Maćka(piwko28), Nexusa/Aqua Jury i pogadaliśmy z Adasiem Karwowskim z Drozdowa.
Mam nadzieję, że kolejna 3 rocznica zostanie przygotowana i odbędzie się z "większym rozmachem"
Dla przybyłych

- 0
Mann am Boden
Taa, bo wkręciliśmy w zabawę wszystkich popijających w palarni (adams był bez samochodu)
,
może pojawią się nowi użytkownicy i użytkowninie

może pojawią się nowi użytkownicy i użytkowninie

- 0
Mann am Boden