Malezja 160l
|Strona 1 z 1
Malezja 160l
Widok z łóżka jest bardzo ważny, kolor zieleni uspokaja, a do tego pięknie prezentuje się otoczony roślinnością naszej domowej dżungli.
Obiecałem lekką poprawę w aktywności, więc jestem Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Obiecałem lekką poprawę w aktywności, więc jestem Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 4
- Dzieląc pasję mnożymy radość -
Re: Malezja 160l
Dzicz, co jest nad, co jest w, co jest przed,
No dobra kojąca zieleń.
No dobra kojąca zieleń.
- 0
Mann am Boden
A ja napiszę z innej półki - kompozycja zlała się na tyle ze szkłem że aż go nie widać.
Dla jednych to plus, ale dla mnie (-).
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Wygląda to w rzeczywiści zupełnie inaczej zdjęcie zrobione jest z bliska i od frontuadams2121 pisze:A ja napiszę z innej półki - kompozycja zlała się na tyle ze szkłem że aż go nie widać.
- 0
Małozoolny pisze:Wygląda to w rzeczywiści zupełnie inaczej zdjęcie zrobione jest z bliska i od frontuadams2121 pisze:A ja napiszę z innej półki - kompozycja zlała się na tyle ze szkłem że aż go nie widać.
Nie przejmuj się - ja tak mam .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Mała aktualizacja Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 4
|Strona 1 z 1