十面埋伏 czyt. shí miàn mái fú czyli House of Flying Daggers
Re: 十面埋伏 czyt. shí miàn mái fú czyli House of Flying Daggers
Nie Michale, te fotki strzelałem ok godziny 19
- 0
Mann am Boden
W takim razie nie miałem szczęścia, zresztą chyba nie ja jeden 

- 0
Ale to tylko teoria, nie jestem w stanie w żaden sposób tego potwierdzić.
- 1
Mariusz, ależ ja nie zarzucam Ci podawania błędnych informacji.
To nie mieczyk lub gupik że można często być na 100% pewnym tego co się napisze (a i tak często bywają zaskoki).
Taka to ryba, że można posłużyć się jedynie tym co wcześniej napisali inni znawcy tematu, temu ( zresztą podobnie jak Ty na swojej stronce), użyliśmy słowa podobno, choć myślę, że te dwa lata można już skorygować na "grubo powyżej"......chociaż może chodzi właśnie o ten wykończający "dziki seks" w szczycie ich wieku.
To nie mieczyk lub gupik że można często być na 100% pewnym tego co się napisze (a i tak często bywają zaskoki).
Taka to ryba, że można posłużyć się jedynie tym co wcześniej napisali inni znawcy tematu, temu ( zresztą podobnie jak Ty na swojej stronce), użyliśmy słowa podobno, choć myślę, że te dwa lata można już skorygować na "grubo powyżej"......chociaż może chodzi właśnie o ten wykończający "dziki seks" w szczycie ich wieku.
- 0
Mann am Boden
Wcale o żadne zarzuty mi nie chodziło. To tak gwoli tłumaczenia dla teorii.
Wiele gatunków zwierząt ginie po seksie. Jeżeli nie mają do tego możliwości, możliwe że będą żyły dłużej.
Wiele gatunków zwierząt ginie po seksie. Jeżeli nie mają do tego możliwości, możliwe że będą żyły dłużej.
- 0
Drago mój drago i co?
Flądra okazała się popularnym "zwyklesem", czy potwierdziły się Twoje przypuszczenia na rare (no i czy w ogóle przeżyła przeprowadzkę)
Flądra okazała się popularnym "zwyklesem", czy potwierdziły się Twoje przypuszczenia na rare (no i czy w ogóle przeżyła przeprowadzkę)
- 0
Mann am Boden
Przez 36 lat zajmowania się rybami i związane z tym transporty z całego kraju, tylko raz i tylko jedna ryba nie przeżyła przeprowadzki.
Okazała się rarytasem, jednak.
Masz pozdrowienia, nie wiem jak tu zdjęcia wstawiacie.
Okazała się rarytasem, jednak.
Masz pozdrowienia, nie wiem jak tu zdjęcia wstawiacie.
- 1
Fotki przez załączniki, instrukcje jak są na początku każdego działu
- 0
Mann am Boden
Zapomniałem przeżyła nawet karmówka, a zapakowana była w zwykły karton.
- 1
Mariusz, bo żeby zobaczyć opcję z załącznikiem musisz odpowiadać przez kliknięcie w "odpowiedź" a nie pisać szybką odpowiedź w ramce pod postem, chyba że po napisaniu "szybkiej" klikniesz w jej edycję, wtedy pojawiają Ci się też możliwości dodania załączników.
Ja wiem jak to zrobić
- więc wklejam :
1. najpierw babeczki
2. i jeden ompok
Ja wiem jak to zrobić

1. najpierw babeczki
2. i jeden ompok
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden