Parapeciak [40 litrów]
|Strona 1 z 1
Parapeciak [40 litrów]
Zasada u nas w domu jest prosta. Ja mówię "Nie mamy już miejsca", a Paulina odpowiada "zaraz zobaczysz, że się znajdzie".
Tak też pojawiło się u nas niewielkie szkiełko Azji, w którym mamy małych mieszkańców takich jak:
- Hara jerdoni,
- Dario sp. „Myanmar”,
- Celestichthys margaritatus ,
- Ślimaki zatoczki,
Akwarium ma 40 litrów pojemności, podłoże stanowi piasek do piaskownic. Główną roślinnością są kryptokoryny, nurzaniec oraz wątrobowiec.
Nad lustrem wody góruje Epipremnum aureum wraz z Trzykrotką. Gęstozarośnięty zbiornik wspomagany jest filtracją z pata minii oraz oświetleniem CHIHIROS 39W LED A601 60 cm. Zbiornik nie jest wystawiony na silne promienie słoneczne, a oświetlenie ustawione na około 60% mocy ma na celu wspomóc rośliny nad wodą.
Tak też pojawiło się u nas niewielkie szkiełko Azji, w którym mamy małych mieszkańców takich jak:
- Hara jerdoni,
- Dario sp. „Myanmar”,
- Celestichthys margaritatus ,
- Ślimaki zatoczki,
Akwarium ma 40 litrów pojemności, podłoże stanowi piasek do piaskownic. Główną roślinnością są kryptokoryny, nurzaniec oraz wątrobowiec.
Nad lustrem wody góruje Epipremnum aureum wraz z Trzykrotką. Gęstozarośnięty zbiornik wspomagany jest filtracją z pata minii oraz oświetleniem CHIHIROS 39W LED A601 60 cm. Zbiornik nie jest wystawiony na silne promienie słoneczne, a oświetlenie ustawione na około 60% mocy ma na celu wspomóc rośliny nad wodą.
- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Dzieląc pasję mnożymy radość -
Re: Parapeciak [40 litrów]
Pewnie zwłaszcza Hara jerdoni widujecie tak często jak ja swojego skorpiona 

- 1
Mann am Boden
Re: Parapeciak [40 litrów]
miewan pisze:Pewnie zwłaszcza Hara jerdoni widujecie tak często jak ja swojego skorpiona
Hahaha! Właśnie! Chociaż czasami zdarza się, że jednak się pojawią

- 0
- Dzieląc pasję mnożymy radość -
|Strona 1 z 1