replacement
Re: replacement
W promieniach popołudniowego słonka, mój nieco zapuszczony ukośnik wola „zadbaj o mnie”, a ja mu odpowiadam „no way”, może podkreślam może , nakarmię ryby, chyba żarcie dostały ostatni raz we czwartek :
Zwłaszcza „grządka” zdziczała na tyle, że bez nożyczek, ale też eliminacji części chwastów się nie obejdzie.
Zwłaszcza „grządka” zdziczała na tyle, że bez nożyczek, ale też eliminacji części chwastów się nie obejdzie.

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Całkiem, całkiem to wygląda. Ta paprotka, to z tego samego źródła co moja? U mnie z kilu sztuk, została tylko jedna. Utrzymuje caly czas tylko jeden liść. Reszta, poszła aut.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Tak, źródło było tożsame o ile piszesz o tej z lewej, tyle że ona praktycznie „nie żyje”.
Tu masz coś „żywego” :
Tu masz coś „żywego” :
- 0
Mann am Boden
adams2121 pisze:Piękne ryby
Taa i pamiętam via komu je mam

Tak dla „niewtajemniczonych” to parka Pelvicachromis drachenfelsi F1 lokalizacja Wouri cały czas jeszcze młodziaki choć każdego dnia „dodają sobie” nowych kolorów. Układ trochę „ryzykowny”, ale jak narazie bezkonfliktowo ( może tak zostanie) i jednak w parze.
- 0
Mann am Boden
Tak, tylko żeby się przypomnieć
- 4
Mann am Boden
No to jeszcze kolejne spojrzenie na doniczkę
Najfajniejsze to to, że zupełnie nie trzeba przy tym łazić.
Nie pcham tu wcale łap już ponad pół roku.
I jeszcze to co pod wodą :
Najfajniejsze to to, że zupełnie nie trzeba przy tym łazić.
Nie pcham tu wcale łap już ponad pół roku.
I jeszcze to co pod wodą :
- 0
Mann am Boden