Krefetkaria Inc0
Krefetkaria Inc0
Nowy na forum, ale nie nowy w akwarystyce obecnie od ładnych paru lat hoduje krewetki karłowate z gatunku neocardinia davidi i cardinia catonensis.
Akwaria wedle szablonu szkło 54l
Filtracja hamburg zasilany głowica,
Oswietlenie: ledy gu-10 x4szt na kazdy baniak
Podłoże:
-dla crystali podłoza aktywne dedykowane firm BWS, Benibachi, zalane woda RO+ mineralizacja i suplementacja
-dla neocardinia davidi :lawa wulkaniczna 3-6mm zalane odpadem z filtra RO
Temperatura w akwariach pokojowa;)
Parametry adekwatne dla danego gatunku. Ponizej kilka moich fotek robaczków.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
kolejne akwarium dojrzewa z przeznaczeniem dla "biedronek"
Akwaria wedle szablonu szkło 54l
Filtracja hamburg zasilany głowica,
Oswietlenie: ledy gu-10 x4szt na kazdy baniak
Podłoże:
-dla crystali podłoza aktywne dedykowane firm BWS, Benibachi, zalane woda RO+ mineralizacja i suplementacja
-dla neocardinia davidi :lawa wulkaniczna 3-6mm zalane odpadem z filtra RO
Temperatura w akwariach pokojowa;)
Parametry adekwatne dla danego gatunku. Ponizej kilka moich fotek robaczków.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
kolejne akwarium dojrzewa z przeznaczeniem dla "biedronek"
- 0
Re: Krefetkaria Inc0
Ślicznotki,
widać obycie kolegi na forach ( cieszę się z wizyty kolejnego podforaka), nawet nie wiedziałem, że można tu zrobić taką układankę zresztą z bardzo fajowych fotek.
A te z odwapnioną muszelką zatoczka
,
piszesz o hamburgach a pierwsza fotka ?
widać obycie kolegi na forach ( cieszę się z wizyty kolejnego podforaka), nawet nie wiedziałem, że można tu zrobić taką układankę zresztą z bardzo fajowych fotek.
A te z odwapnioną muszelką zatoczka

piszesz o hamburgach a pierwsza fotka ?
- 0
Mann am Boden
Bardzo ładne krewetki, krewetkarium dla red cherry jest bardzo ładne moim zdaniem. Masz ładne redki, jakiś czas temu też miałem takie ekstra popsułem wpuszczając nową słabą krew i teraz mam dużo zabawy w odbudowanie dawnej linii
.

- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
dziekuje
miewan pierwsza fotka tez hamburger tylko juz sie shował za zielskiem ( klikac w środek fotki nie w lupe wtedy lepszy zoom;) )
dawid65437 mam podobne przejscia za soba i długa selekcje za saoba i jeszcze troche przed soba zanim naprawie "szkody"

miewan pierwsza fotka tez hamburger tylko juz sie shował za zielskiem ( klikac w środek fotki nie w lupe wtedy lepszy zoom;) )
dawid65437 mam podobne przejscia za soba i długa selekcje za saoba i jeszcze troche przed soba zanim naprawie "szkody"
- 0
Świetne krewecie, już wiem gdzie się zaopatrzę w kilka nowych redek o ile masz nadwyżki.
- 0

Anomis Erosa niestety Inc0 jest z Rzeszowa... to nieco daleko... ale trzeba przyznać, że krewetki, akwaria i zdjęcia super!!! 

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
Akurat jeżeli chodzi o połączenie PKS to z Rzeszowa do Białego jest ich całkiem sporo, inna kwestia, że Seba jest z Mrągowa
- 0
Mann am Boden
Krewetki dadzą rade i 5 dni w podróży i nawet wtedy gdy na zewnątrz jest na minusie. Wystarczy tylko umiejętnie je spakować co nie jest trudne.
- 0

Na krewetki i ja bym się zdecydował - pytanie czy u mnie dadzą radę 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie