Krefetkaria Inc0
Re: Krefetkaria Inc0
Robaki masz Wojciech rewelacyjne .
Zdjęcia - mimo żem laik - jakich nie dane mi zrobić.
Zdjęcia - mimo żem laik - jakich nie dane mi zrobić.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Inc0 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=HY5y-M4L54Q
Cudo

Widziałem Twoje aukcje i wszystko trzeba czekać, licytować.
Wrzuć Pan konkret ofertę, kup teraz i biere!
- 0

Piękne krewetki! Jak oglądam Twoje zdjęcia i filmiki zawsze sobie obiecuję, że w końcu postawię kostkę z krewetkami. Ta chwila jest chyba coraz bliżej 

- 0
Ja miałem krewetki od Inco. A raczej Michał
Piękne śliczne, Miałem snow white.
Profesjonalnie zapakowane
Niestety ale dziecko nie dało rady .
I z czasem niestety ale zmiana gatunku .

Piękne śliczne, Miałem snow white.
Profesjonalnie zapakowane
Niestety ale dziecko nie dało rady .
I z czasem niestety ale zmiana gatunku .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Inc0 pisze:właśnie na tym zabawa polega żeby sobie cos wylicytować
Ja nie umiem

- 0

Jak co roku w okresie świąteczno-noworocznym popełniłem wymianę wkładów w moim systemie RO a przy okazji postanowiłem ubrać go w "choinke" czyli podpiąć druga membranę. Obecnie mam dwie membrany 100GPD spięte w tzw choinkę czyli jedna doczyszcza odpad po drugiej. Teraz efektywność wygląda następująco: system ten popełnia 5l RO w ciągu 15min wiec progres nie jest jakiś spektakularny bo na jednej membranie to samo zajmowało 22min ( przypuszczam że mała przepustowość wężyków ogranicza nieco wydajność) ale proporcja odpad/RO wygląda jak na fotce poniżej na oko jakieś 1:1,5 i jest to poprawa juz znaczaca w stosunku do pojedynczej, membrany gdzie wynosiła 1:3 jakość/czystość RO bez zmian bez doczyszczania żywica pozostaje na poziomie 2-3%
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 1