Krefetkaria Inc0
Re: Krefetkaria Inc0
nom... "Mikołaj" mi nie przyniósł kamery 4k pod choinkę( mimo że badyla osobiście postawiłem na widoku..ostentacyjnie;P i głośno wspominałem w "obecności" no ale moje marzenia przegrały z kretesem vs. płyta indukcyjna :P to nie pozostało nic innego jak dalej kręcić starym lustrem XD
- 0
Jak dla mnie efekt super. Jeżeli to nie tajemnica, podziel się parametrami lustrzanki przy filmowaniu krewetek. Chodzi mi o ISO, czas naświetlania i wartość przysłony. Ostrzysz ręcznie?
- 0
nikon D5100 iso 100 1/125 f9 obiektyw tamron 90 sp di macro ostrzenie recznie
- 0
Dzięki, spróbuje na takich ustawieniach coś nakręcić. Ja zwykle schodzę z czasem do 1/30 lub 1/40 przysłona też połowa mniej i kadry wydawały mi się lekko nieostre. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
- 0
Wojtek - krewetki , krewetkami . Masz zaje........ Ste
Pokaż system chłodzenia - idzie lato może co poniektórym użytkownikom się przyda . Ja widziałem , lecz nie wszyscy mają taką możliwość.
A jest co podziwiać
Pokaż system chłodzenia - idzie lato może co poniektórym użytkownikom się przyda . Ja widziałem , lecz nie wszyscy mają taką możliwość.
A jest co podziwiać

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
zapomniałbym jeszcze jeden istotny parametr ekspozycja -2,0 . Masz aparat być może taki sam jak mój ale raczej z rachunku prawdopodobieństwa wychodzi że będzie i inna marka i inny model czyli inna matryca no i obiektyw raczej zgaduje że nie taki sam jak mój o oświetleniu nie wspomnę wiec moje ustawienia mogą nie wypalić na twoim sprzęcie i w twoich warunkach
P.S. system chłodzenia mam w tej chwili w przebudowie bo po zakończeniu testów dolewki automatycznej chce je ze sobą sprzęgnąć w skrócie beda jednak belki z wiatrakami sterowane chińskimi termostatami wszytko zasilane z jednego zasilacza lub awaryjnie z uPS -a jak sie uwinę z tym kompleksowo wyłoże całość systemu w dziale diy
P.S. system chłodzenia mam w tej chwili w przebudowie bo po zakończeniu testów dolewki automatycznej chce je ze sobą sprzęgnąć w skrócie beda jednak belki z wiatrakami sterowane chińskimi termostatami wszytko zasilane z jednego zasilacza lub awaryjnie z uPS -a jak sie uwinę z tym kompleksowo wyłoże całość systemu w dziale diy
- 1
Wojtek ma zaj....... Krewetki
A film znowu uciety
A film znowu uciety
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie