Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Jakieś filmiki ?
Z karmienia
Z karmienia

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dzisiaj karmiłem rano jak jeszcze było ciemno w akwarium sam też jadłem przy zgaszonym świetle 
Następne na pewno nagram.

Następne na pewno nagram.
- 0
Widok po poprawkach. Miałem przesunąć tylko dwa kamienie i odłowić brzanki, ale wyszły trzy godziny zabawy i układanie wszystkiego praktycznie od nowa, bo przesuwając jeden z większych kamieni ten wziął i spadł przygniatając akarę, która tam siedziała wystraszona. Nie mogłem jej zlokalizować i musiałem wszystko wypierdzielić. Wyszło dużo więcej miejsca i rybony zadowolone, chociaż zmiana na zdecydowanie mniejsze mieszkanko (405 litrów). Plus tego taki, że jak uda się odłowić te cholerne brzanki (pół godziny łapałem i nic z tego) to akary będą same i nikt im nie będzie przeszkadzał w amorach.
- 2
Rozmiar jednak ma znaczenie. Brzanki wyłapane. Siatka z wieszaka i moskitiery 

- 1
Trza było pisać mam na duże sztuki gdzieś siatkę
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Pewnie zrobienie tej siatki zajęło mu mniej czasu niż szukanie jej po ludziach.
- 0
Mann am Boden
Ja mam trzy siatki XXXXL. Wielkości zeszytu. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Takie teraz mam widoki z kanapy. Mam nadzieje, że im dobrze bo mi tak 
Już pierwsze zaloty za płoty.

Już pierwsze zaloty za płoty.
- 3
Po kolejnej awarii power ledow wywaliłem to gó#no i wstawiłem żarówki led na gu10.
Jest bardziej żółto i mniej jest tego światła (było 150W jest 80W), ale biorąc pod uwagę to, że wycofuje się z roślin to nie ma znaczenia.
12 żarówek po 4 w każdej lampie. Trochę zbieranina różnych jakie miałem ale większość 6000K i kilka 4000K.
Jest bardziej żółto i mniej jest tego światła (było 150W jest 80W), ale biorąc pod uwagę to, że wycofuje się z roślin to nie ma znaczenia.
12 żarówek po 4 w każdej lampie. Trochę zbieranina różnych jakie miałem ale większość 6000K i kilka 4000K.
- 2