Pokrywa + oświetlenie
Re: Pokrywa + oświetlenie
Misiak pisze:Pamiętajcie, że to 3 pokrywy, więc średnio 700 podzielić na 3
to inna sprawa,a za wprowadzanie w błąd piętno!!!

- 0
Misiak pisze:Kursor ma to do siebie, że zawsze jest milimetr-pół milimetra różnicy. Nie wiem z czego to wynika.
Pamiętam jak swoją robiłem 220x55 wyszło ponad 200zł i niektóre części musiałem szlifować
rozkalibrowana maszyna?
ale takie różnice mam praktycznie zawsze, przy większości prac nie robi to różnicy ale jak się coś pasuje na mm to przy rozjechaniu dwóch wymiarów przy trzecim wychodzi

- 0
Te formatki akurat zeszły z frezarki.
Na szczęście pcv łatwo się obrabia, nawet ręcznie.
Na szczęście pcv łatwo się obrabia, nawet ręcznie.
- 0
W next są większe odstępstwa niż milimetr - nie demonizowalbym
, czasem się.po prostu nie da

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Nie demonizuje, tylko jak naciukałem tych popierdułkowatych małych formatek to teraz weź to poskładaj jak nie pasuje 
I do tego wszystkie formatki do 3 pokryw odbierałem razem i potem przy oddzielaniu szukałem wg wymiarów i ni jak nie mogłem znaleźć niektórych

I do tego wszystkie formatki do 3 pokryw odbierałem razem i potem przy oddzielaniu szukałem wg wymiarów i ni jak nie mogłem znaleźć niektórych

- 0
Rozumiem .Mi się nerw też potrafi strzelić , a wtedy

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Prawie gotowe. Czekam aż wszystko ładnie doschnie, potem szpachlowanko (pokrywa dodatkowo skręcona wkrętami, kicia będzie mogła sobie po niej spokojnie fikać) i testy już na miejscu. Na koniec wybór koloru i albo obklejanie albo malowanie.
- 3
Michał, no taki bajer z pokrywy. Ekstra klasa.Brawo ty, brawo ty, brawo ty.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".