Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Piękne. Może kiedyś uda mi się zrobić choć zbliżoną aranżację....
- 0
Tu udaje mi się, dzięki carbo, zwalczać powoli glony i chyba obejdzie się bez restartu.
- 1
Ostatnio spotkałem się z pomysłem, że glony w akwarium dobrze zwalcza zielona herbata. Raz w miesiącu jedna szklanka na ok 100l rzeczywiście akwarium bylo czyściutkie 

- 0
Jak patrzę na to zdjęcie i to jak teraz wygląda akwarium to ten baniaczek po starcie wyglądał idealnie, teraz jak zarósł chwastami to jest parodia tego co było. Zdecydowanie wolę hardscape i świeże baniaczki niż porośnięte chaszcze.
- 0
Sory Panowie, ale dla mnie oba baniaki są mega piękne. I ten zarośnięty i ten surowy. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
A Ty próbowałeś tak robić?Awokado pisze:Ostatnio spotkałem się z pomysłem, że glony w akwarium dobrze zwalcza zielona herbata. Raz w miesiącu jedna szklanka na ok 100l rzeczywiście akwarium bylo czyściutkie
- 0
Ja kiedyś na glony lałem herbate tyle że czarną liściasta bez torebek -
Szklanka , tyle że nie pamiętam czy na 160l tego nie było .
Szyszki olchy , liście też działają podobnie
Szklanka , tyle że nie pamiętam czy na 160l tego nie było .
Szyszki olchy , liście też działają podobnie
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Nowe żywsze akwarium L
Od jakiegoś czasu chodził mi po głowie powrót do oklepanych ryb i tak to wczoraj trafiło 50 razbor klinowych, kilka brzanek, kakadu i bocji które przeniosę do 726 jak podrosną.
Morda mi się cieszy jak patrzę na taki żywy obrazek. Dzieciaki wniebowziete. Wszyscy zadowoleni
Od jakiegoś czasu chodził mi po głowie powrót do oklepanych ryb i tak to wczoraj trafiło 50 razbor klinowych, kilka brzanek, kakadu i bocji które przeniosę do 726 jak podrosną.
Morda mi się cieszy jak patrzę na taki żywy obrazek. Dzieciaki wniebowziete. Wszyscy zadowoleni

- 9