Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Dzięki. Sam wolałbym żeby to było jedno szkło, ale niestety za dużo ryb mi się podoba 
Aranże robione w pośpiechu i totalnie nie zaplanowane. Na szczęście wyszło całkiem przyzwoicie.
Zobaczę chętnie czy coś mi będzie rosło przy tym co użyłem i ciekawe czy dobrze porozsadzałem rośliny.
Czy u kolcobrzuchów znowu nie będzie ataku sinic, czy lileopsis po kilkunastu podejściach w końcu u mnie zacznie rosnąć, czy nie zniechęcę się do paletek za szybko?
Aha i dzisiaj doszły szyby nakrywowe i to już definitywny koniec pracy.

Aranże robione w pośpiechu i totalnie nie zaplanowane. Na szczęście wyszło całkiem przyzwoicie.
Zobaczę chętnie czy coś mi będzie rosło przy tym co użyłem i ciekawe czy dobrze porozsadzałem rośliny.
Czy u kolcobrzuchów znowu nie będzie ataku sinic, czy lileopsis po kilkunastu podejściach w końcu u mnie zacznie rosnąć, czy nie zniechęcę się do paletek za szybko?
Aha i dzisiaj doszły szyby nakrywowe i to już definitywny koniec pracy.
- 0
Też mam kilka kamieni i korzeni. Jak jest się z wiochy to zbiera się różne rzeczy. Zastanawiam się nad zrobieniem aranżu podobnego do Twojego.Misiak pisze:Skałki to zwykły serpentynit. Za wszystko dałem 18zł.
Korzenie i gałęzie z lasu. Drzewo jakieś liściaste. Daleko mi do kupowania korzeni.
- 0
W większym spokojnie wszystko rośnie i jest póki co stabilnie, za to u kolców atak glonów.
Jak człowiek nie ma czasu to wtedy atakują zasrańce. Wczoraj dopiero miałem czas ogarnąć trochę.
Dałem też jeszcze jedną szansę ostronosom i wygląda na to, że poprzednie jednak nie smakowały kolcom, bo te spokojnie sobie pływają.
Trochę zdjęć karmówki
I węgorz
Jak człowiek nie ma czasu to wtedy atakują zasrańce. Wczoraj dopiero miałem czas ogarnąć trochę.
Dałem też jeszcze jedną szansę ostronosom i wygląda na to, że poprzednie jednak nie smakowały kolcom, bo te spokojnie sobie pływają.
Trochę zdjęć karmówki

I węgorz

- 0
Po sylwestrowych porządkach. Podmieniłem dużo wody, niech ryby piją dzisiaj czystą jak ja

- 3
A dyski co takie pochowane ?
U mnie nie ma tak pięknie
I czysto 
U mnie nie ma tak pięknie

- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
I to nie jednej, a przynajmniej paru branżowych i nie tylko akwarystycznych
- 1
Mann am Boden
Ślicznie jest. Ile masz tam placków? Daj zdjęcia dysków, bo kątem oka wodze swoją ulubioną grupę barwną 
@tapatalk

@tapatalk
- 0

Nie mam czasu na razie porobić oddzielnych tematów i prezentacji baniaczków, więc pospamuję tutaj.
Wszystko rośnie pięknie ładnie, u kolców glony też piękne ładne. Relaksować się można o ile jest czas
Wszystko rośnie pięknie ładnie, u kolców glony też piękne ładne. Relaksować się można o ile jest czas

- 3