Tło zewnętrzne
|Strona 1 z 1
Tło zewnętrzne
W odmętach sieci znalazłem swoje pierwsze tło zewnętrzne. Materiał pogladowy. Kręcone z włączony tylko podświetleniem tła.
- 2
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Re: Tło zewnętrzne
Oj stare to czasy, pamiętam tą 240-tkę i jak "wyklejałeś" to tło na chacie u dziadka, wklejając nawet paprochy i małe gałązki z zaciętością małego modelarza....... a w baniaku tapajosy, które trafiły do audytora.
Kiedyś fajnie było.
Kilka osób wtedy zdecydowało się na tło zewnętrzne : krzysiek, Elwira, Ty a wszystko to było inspirowane pierwszym tłem podpatrzonym u woytka i tym które robił dla krzyśka - ciekawe czy zostały jeszcze te wątki na PFA.
Ja też uległem i zrobiłem kamienne tło do "płytkiej tangi" - też chyba nieźle wyszło Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

Kilka osób wtedy zdecydowało się na tło zewnętrzne : krzysiek, Elwira, Ty a wszystko to było inspirowane pierwszym tłem podpatrzonym u woytka i tym które robił dla krzyśka - ciekawe czy zostały jeszcze te wątki na PFA.
Ja też uległem i zrobiłem kamienne tło do "płytkiej tangi" - też chyba nieźle wyszło Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 2
Mann am Boden
Andrzej, pamiętam Twoje kamienne tło. Zastanawia mnie dlaczego obecnie nikt nie robi tła zewnętrznego? Na forum jest kilka osób, które bez problemu ogarnęłyby temat, a efekty zapewne ścięłyby z nóg.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Ja spróbuję latem zacząć. Nie wiem, jak mi to pójdzie. Jestem amatorka w tej dziedzinie. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
miewan pisze:Oj stare to czasy, pamiętam tą 240-tkę i jak "wyklejałeś" to tło na chacie u dziadka, wklejając nawet paprochy i małe gałązki z zaciętością małego modelarza....... a w baniaku tapajosy, które trafiły do audytora.Kiedyś fajnie było.
Na żywo to zupełnie co innego
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
|Strona 1 z 1