w strone mojego SA
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0
Re: w strone mojego SA
jurkin pisze:Narybek pod korzeniem
Otototooooooto.
Guyanacara kolejny raz wyprowadziła młode. Ja dopiero przy kolejnym oglądaniu przed wstawieniem filmu zauważyłem wśród wzbitego pokarmu młode. Chyba z pyska wyleciały - po jednym z kolejnych uderzeń pomiędzy rybami.
Ryby czekają już na większe szkło.
Z wytęsknieniem.
No i jest nagroda do odebrania dla zwycięzcy - sokole oko

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jako że mam jebao więc się znowu zj.....o tępe chińczyki stojany programują na 2 lata - tuż p gwarancji - 2 szt. Poszła + jedna dostałem na części - i w 2 to samo uszkodzenie. Trzeci podobnie tylko objaw inny.
A żeby nie było - trafił rw -15 i chyba wcześniej miałem za mała zabawkę. Mimo że jebao znowu - tu bez straty kasy choć - leżało i czekało na większe szkło. Trudno chodzić będzie wcześniej. I mam nadzieję że to koniec póki co.
Prąd wody jest teraz na połowę mocy i jest lepiej - w sensie ryby bardziej happy.
A żeby nie było - trafił rw -15 i chyba wcześniej miałem za mała zabawkę. Mimo że jebao znowu - tu bez straty kasy choć - leżało i czekało na większe szkło. Trudno chodzić będzie wcześniej. I mam nadzieję że to koniec póki co.
Prąd wody jest teraz na połowę mocy i jest lepiej - w sensie ryby bardziej happy.
- 0
adams2121 pisze:Jako że mam jebao więc się znowu zj.....o tępe chińczyki stojany programują na 2 lata - tuż p gwarancji - 2 szt. Poszła + jedna dostałem na części - i w 2 to samo uszkodzenie. Trzeci podobnie tylko objaw inny.
No i jak zwykle pochwaliłem - jebao znowu się zj.....o.
Rw-15 tym razem nie wiem co - po prostu stanął i stoi.
Więc szybki zakup nmc -20000.
Kiedyś bawiłem się rw - 20000 i woda wychlipywała ze szkła.
Tu nie zdąrzyłem się obejrzeć i woda na podłodze.
Zakup już do nowego szkła - tyle że testy szybciej.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ryby od razu weselej merdają ogonami
Taka pompa w moim akwarium zdmuchnęłaby całą aranżację

- 0
Awokado pisze:Ryby od razu weselej merdają ogonami![]()
Nie tylko.
Kirysy złożyły ikrę, sturisomy też, altifronsy zadowolone. I nareszcie jest jak myślę.
- 3
Dawno nic nie było, niewiele się zmienia, czas na dojście.
- 2