300 l
Re: 300 l
One olchy jeszcze nie widziały na oczy, jasność - nowe oświetlenie Led 8500 diody ( zamiast żółtego naturalnego dla nich biotopu ) to kwestia zmiany
.
Póki co woda 70 % ro - reszta ze Starego akwarium . Ryby zaczynają zwiedzać powoli nowe włości , póki co tylko apetyt im nie po drodze ,,jedzą mniej , ale rzucają się na pokarm

Póki co woda 70 % ro - reszta ze Starego akwarium . Ryby zaczynają zwiedzać powoli nowe włości , póki co tylko apetyt im nie po drodze ,,jedzą mniej , ale rzucają się na pokarm
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Na filmie akurat artemia mrożona. Czasem szklarka -jak żywca braknie + nature food dostawaly tylko + spirulina .
Zazwyczaj żywym karmię , żywa artemia nie opłaca się( za mało w worku ) , chyba że samemu nastawić
A tak hodowla żywca sama opiekuje się sobą
Zazwyczaj żywym karmię , żywa artemia nie opłaca się( za mało w worku ) , chyba że samemu nastawić

A tak hodowla żywca sama opiekuje się sobą
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Tyle, że wnicowanie się tubifexu w piach nie zapewnia jego sukcesu hodowlanego, raz że potrzebny jest duży ruch wody, a dwa robale te "robią to" tylko raz w życiu,
teraz pytanko jak wiele jest w nich życia zanim "popsują" podłoże lub zostaną "wyssane" z gleby no chyba, że trafiłeś właśnie na ten raz
teraz pytanko jak wiele jest w nich życia zanim "popsują" podłoże lub zostaną "wyssane" z gleby no chyba, że trafiłeś właśnie na ten raz
- 0
Mann am Boden
Na tą tezę nie znam odpowiedzi - zobaczymy co pokaże życie .
Póki co stan widoczny jest jaki jest . Nie moje celowe zagranie a robale tak zrobiły - ja tylko wrzucam woreczek.
Co do ruchu - aż za nadto jest go i trochę pompę skręcam
Póki co stan widoczny jest jaki jest . Nie moje celowe zagranie a robale tak zrobiły - ja tylko wrzucam woreczek.
Co do ruchu - aż za nadto jest go i trochę pompę skręcam

- 0
Kamienie tylko dociazaja korzeń - jedyne skuteczne tymczasowe rozwiązanie . Aranżacji bym się nie podejmował
w tym zakresie ze mnie no abla
.
Dla ryb rozwiązanie tymczassowe (choć zamysł był inny, po kilku sugestiach z różnych stron ) - jednak będą docelowo w 750 l ( rosną i rosną więc miejsca za mało im będzie )
+ sturisomy aureum + l180 .
na sprzedaż :
4 paletki w tym para dobrana składająca ikre ( reszta skarmienie/ odstrzał )
l204 5 szt dorosłych ( nie podejmę się oceny płci )
300 zostanie dla l 134 - brałem to pod uwagę jako miejsce docelowe dla nich

Dla ryb rozwiązanie tymczassowe (choć zamysł był inny, po kilku sugestiach z różnych stron ) - jednak będą docelowo w 750 l ( rosną i rosną więc miejsca za mało im będzie )
+ sturisomy aureum + l180 .
na sprzedaż :
4 paletki w tym para dobrana składająca ikre ( reszta skarmienie/ odstrzał )
l204 5 szt dorosłych ( nie podejmę się oceny płci )
300 zostanie dla l 134 - brałem to pod uwagę jako miejsce docelowe dla nich
- 0