czy to BW???
Re: czy to BW???
Trudno powiedzieć 5 cm to wyzwanie dla pływającego papierosa
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
I chyba tak szybko nie przekonamy się czy dałby radę,
przekrzywiona łypa przekrzywioną łypą, ale spieprzają jak pełnowartościowe okazy, przy okazji miałem szansę przyjrzeć się potencjalnym karmówkom i "błąd" w licach mają tylko dwa, wcześniej myślałem że przynajmniej 4, ta dwójka nie ma też "powodzenia" u pozostałej 5 więc wcześniej czy później będą łatwe do odłowienia ( teraz bez rozbiórki wystroju awykonalne) czy to jako udręczone ofiary czy już jako zadręczone truchło, natomiast małe szanse ( jak na teraz) są by mogły zostać rodzicami.
przekrzywiona łypa przekrzywioną łypą, ale spieprzają jak pełnowartościowe okazy, przy okazji miałem szansę przyjrzeć się potencjalnym karmówkom i "błąd" w licach mają tylko dwa, wcześniej myślałem że przynajmniej 4, ta dwójka nie ma też "powodzenia" u pozostałej 5 więc wcześniej czy później będą łatwe do odłowienia ( teraz bez rozbiórki wystroju awykonalne) czy to jako udręczone ofiary czy już jako zadręczone truchło, natomiast małe szanse ( jak na teraz) są by mogły zostać rodzicami.
- 0
Mann am Boden
kilka dni temu wychaczyłem takie oto potworki na OLX, dzisiaj mają trafić do mojego baniaka
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Są super, musze dokupić z 4 szt. jeszcze z tej odmiany.Na początku sierpnia wpadną jeszcze Satanoperca daemon 5 szt.podrostki 15 cm. 

- 0
W przedszkolu rośnie jeszcze Hypselecara temporalis 4 szt. Docelowo zostanie parka 

- 1
No to zbierasz gang bang w zbiorniku - a przy tarle
na całego
Piękny zestaw

Piękny zestaw

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jak zacznął się naparzać - wpraszam się poobserwowač 

- 0