"Słoik" 576 litrów Biety, nr 1 - z paletkami
Re: "Słoik" 576 litrów Biety, nr 1 - z paletkami
Dziękuję za miłe słowa uznania. Ryby, to moje oczka w głowie. Wyrosły mi z takich malutkich wielkości monety 5 zł. Mało tego, nie miałam żadnej straty jak do tej pory.
Zostawiłam sobie 8 sztuk, mam do sprzedania stadko składające się z 8 takich samych rybek. Niestety nie wchodzi w grę wysyłka ryb. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam na pw, a jak z Białegostoku lub okolic to do obejrzenia na miejscu.
Zostawiłam sobie 8 sztuk, mam do sprzedania stadko składające się z 8 takich samych rybek. Niestety nie wchodzi w grę wysyłka ryb. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam na pw, a jak z Białegostoku lub okolic to do obejrzenia na miejscu.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Tak z ciekawości czym karmisz ?
moje to dzieciaczki
moje to dzieciaczki

- 0

Wiem, że są zwolennicy, jak i przeciwnicy, ale podjęłam już decyzję i karmię dwa razy dziennie miksem własnoręcznie robionym z serc wołowych i indyczych z dodatkami typu: banan, marchew, burak, szpinak, witaminy, spirulina. Trzecie karmienie to zazwyczaj albo solowiec, albo pokarm w granulkach dla paletek.
- 0
szkoda
myślałem jednak że nie będzie tego cholernego mięcha 
właśnie wszyscy tym karmią

właśnie wszyscy tym karmią

- 0

Nie wszyscy 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Zdecydowana mniejszość wręcz .
Niestety
Niestety
- 0
mięchem nie powinno się karmic ryb typu własnie serca wołowe itp
- 0

adams2121 pisze:Nie wszyscy
Z tego co mi wiadomo, to Adams2121 ma zupełnie inne od moich poglądy na temat karmienia dysków i nie tylko dysków, ale wiekszości ryb.
- 0
Jest sporo osób które nie wyobrażają sobie karmienia mięsem zwierząt stałocieplnych i podawania tego rybom ( zmiennocieplne ).
Druga rzecz ryby nie trawią tego mięsa .
Druga rzecz ryby nie trawią tego mięsa .
- 2