300 l
Re: 300 l

Mimo kilku usterek - udało się odpalić całą lampę - niestety 2 diody full spectrum były walniete i są 8500 i raczej nie będę już zmieniał ich , zabieram się za mocowanie do stropu

A świeca tak - będę jeszcze miernikiem mierzył co jakiś czas jak spada strumień

- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dziś udało mi się odpalić i druga lampę i docelowo ja umiejscowić.
Wygląda to jak na zdjęciu.
Zostało mi jeszcze koronę poskręcać, formatki dziś odebrałem , only klej jeszcze
i ryby można będzie przewalić do docelowego domu
Wygląda to jak na zdjęciu.
Zostało mi jeszcze koronę poskręcać, formatki dziś odebrałem , only klej jeszcze

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Z mego punktu nieistotne - dobrze - trzeba byłoby szkło inne - ja nie pomyślałem wtedy, a zamaskowac - tylko roślinami zostaje mi .
Muszę też dokupić łańcucha , za wysoko jest aktualnie i trochę przeszkadza + koronę jutro może poskręcam jak się uda
Ogólnie to niecałe 45w ma lampa - nie grzeje się , ma ok 39-41 st , ręka jest delikatnie ciepła , 32 szt 8000-8500 k epistar -a 1w
13 ful spectrum 1 w epistara .
Wizualnie - światła w pyte , mech wrzucę , może będzie bablowac
Muszę też dokupić łańcucha , za wysoko jest aktualnie i trochę przeszkadza + koronę jutro może poskręcam jak się uda

Ogólnie to niecałe 45w ma lampa - nie grzeje się , ma ok 39-41 st , ręka jest delikatnie ciepła , 32 szt 8000-8500 k epistar -a 1w
13 ful spectrum 1 w epistara .
Wizualnie - światła w pyte , mech wrzucę , może będzie bablowac

- 0
Możesz zawsze przykleić spienione czarne pcv i bedzie okej 

- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
Raczej tak zostawię - element dla mnie nieistotny .
, warunki dla ryb , możliwości aranżacji wkładów w każdym momencie + wizualne sprawdzenie kiedy sprzątanie generalne ,
A tak na prawdę nie pomyślałem - wystarczyło czarne szło jako zabudowa panelu , a pvc spienione odpada - ryby za chwilę lądują + problemy jak glony pod nim zaczną wyrastać - nie do pozbycia się + wodą spreparowana nalana
Chyba wolę tak zostawić - aż takim estetą nie jestem , liczy się funkcjonalność
, warunki dla ryb , możliwości aranżacji wkładów w każdym momencie + wizualne sprawdzenie kiedy sprzątanie generalne ,
A tak na prawdę nie pomyślałem - wystarczyło czarne szło jako zabudowa panelu , a pvc spienione odpada - ryby za chwilę lądują + problemy jak glony pod nim zaczną wyrastać - nie do pozbycia się + wodą spreparowana nalana
Chyba wolę tak zostawić - aż takim estetą nie jestem , liczy się funkcjonalność
- 0