[720l] pracowniany v2 :-)
Re: [720l] pracowniany v2 :-)
Dzisiaj pod Twoją nieobecność dzięki uprzejmości bardzo miłej Pani recepcjonistki (serdecznie pozdrawiam) i mojemu wdziękowi osobistemu
widziałem pracowniane szkiełko, patent z jedną kupką korzeni jak dla mnie bombeczka, pustka aż gwiżdze i szkoda tylko że liczba korzeni się rozrośnie.
Kupiłeś 12 młodych ryb, daj im urosność srebrne dolarówki powinny osiągnąć 15 cm długości, a gibcie znacznie więcej, wtedy już tak pusto nie będzie.

Kupiłeś 12 młodych ryb, daj im urosność srebrne dolarówki powinny osiągnąć 15 cm długości, a gibcie znacznie więcej, wtedy już tak pusto nie będzie.

- 0
Mann am Boden
Docelowo chciałbym mieć takie 3 skupiska korzeni,
problem jest niestety z dostępnością - na hasło "red moor" wszyscy
reagują pokazaniem garści drobniutkich korzonków.
Spotkałem je także pod nazwą "drift wood"... np to:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
problem jest niestety z dostępnością - na hasło "red moor" wszyscy
reagują pokazaniem garści drobniutkich korzonków.
Spotkałem je także pod nazwą "drift wood"... np to:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0

Już drugi raz wrzucasz fotkę jak dla mnie paskudnego stoliczka, a ani razu nie opublikowałeś fotki z zarybienia 720 

- 0
Mann am Boden
Stoliczek paskudny ale drewno bajeczne 
Fotki obsady... oj, jeszcze nie teraz.

Fotki obsady... oj, jeszcze nie teraz.
- 0

Szukam dobrego pomysłu na drobnicę - jakieś sugestie?
BTW: Gibbicepsy tak mi sra%#ją że to jakaś masakra, przy poprzedniej pełnej obsadzie
nie miałem tylu kup - a tu dwa maluchy robią tyle co 25 ryb.
BTW: Gibbicepsy tak mi sra%#ją że to jakaś masakra, przy poprzedniej pełnej obsadzie
- 0

Piotr, a na ile skupiasz się w "terenie", jeżeli starczy Ci sam fakt SA to wybór masz ogromy
- 0
Mann am Boden
thaz pisze:Szukam dobrego pomysłu na drobnicę - jakieś sugestie?
w SA jest multum kąsaczy spokojnie cos dobierzesz z tym że płaskoboki to duże zwierzaki. może zwinnik ogonopręgi, w sumie też spory i ruchliwy, ale za to kształt ma bardziej smukły
thaz pisze:BTW: Gibbicepsy tak mi sra%#ją że to jakaś masakra, przy poprzedniej pełnej obsadzie
niestety to jest przypadłość dużych łakomych zbrojników i tak lepiej niz panakwy te robią ma syfozę
- 0
Jeśli będą tak "dawać" nadal, to długo u mnie miejsca faktycznie nie zagrzeją - nie mam czasu codziennie
zbierać kupy a jest tego naprawdę ogrom :/
Co do drobnicy, to chyba zdecyduję się na rodostomusy - 20-25 szt - poszukam w dobrej cenie.
zbierać kupy a jest tego naprawdę ogrom :/
Co do drobnicy, to chyba zdecyduję się na rodostomusy - 20-25 szt - poszukam w dobrej cenie.
- 0