w strone mojego SA
Re: w strone mojego SA
10 na wylocie już jest. Czekam tylko na info.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Za poradą Leszka dosadziłem pałeczek nawozowych do lotosa - miał Braki. Po doosadzeniu ruszył jak szalony ok 20/30 liści. Więc co zrobiły te ku.....y. zostawiły 2. Zobaczymy dziś po powrocie. Czy został choć jeden.
Wyrwały /zniszczyły wszystkie i został kikut . Wysypały prawie Cały piach i na koniec guyanacary w doniczce próbowały odbyć swoje tarło. Widziałem to ostatnie - wróciłem po 22:30
Wk...w niesamowity
Roślina przyjęła się i szła do góry. Jednak ......... Ryby wiedziały lepiej ci im pasuje
Wyrwały /zniszczyły wszystkie i został kikut . Wysypały prawie Cały piach i na koniec guyanacary w doniczce próbowały odbyć swoje tarło. Widziałem to ostatnie - wróciłem po 22:30

Wk...w niesamowity
Roślina przyjęła się i szła do góry. Jednak ......... Ryby wiedziały lepiej ci im pasuje
- 2
A tak wygląda teraz
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
adams2121 pisze:Za poradą Leszka dosadziłem pałeczek nawozowych do lotosa - miał Braki. Po doosadzeniu ruszył jak szalony ok 20/30 liści. Więc co zrobiły te ku.....y. zostawiły 2. Zobaczymy dziś po powrocie. Czy został choć jeden.
Wyrwały /zniszczyły wszystkie i został kikut . Wysypały prawie Cały piach i na koniec guyanacary w doniczce próbowały odbyć swoje tarło. Widziałem to ostatnie - wróciłem po 22:30![]()
![]()
![]()
Wk...w niesamowity
Tomasz, az się zaplułem![]()
Tomek, aż się zaplułem

- 0
Leszek mam doniczkę do oddania - wybierasz się czy jakoś ci ja odrzucić przy okazji .
To co napisałem to widok jaki zastałem.
A nerw
No i nie mam lotosa. Znowu.
To co napisałem to widok jaki zastałem.

A nerw

No i nie mam lotosa. Znowu.
- 0