54L DOPIERO SIE UCZE
Re: 54L DOPIERO SIE UCZE
Nie słuchaj Alka, tylko zaczerpnij trochę z jego doradztwa i wiedzy. Co do czachy... lepiej wygląda na półce przy telewizorze. Oczywiście jest to kwestia gustu 

- 0
Re: Odp: 54L DOPIERO SIE UCZE
Nie jestem sercem ani rozumem.
Skalary 200l Lub więcej i wysokie min 50cm. Już to wiem. Kiedyś nie wiedziałem i u mnie są 3 i jak urosną to za pół roku bedzie ciasno. Odmiany welonowe mogą mieć ponad 30 cm wysokości i tyle samo długości. Wyobrazić można sobie jak to wygląda. Zwykłe też tyle. Chłopaki radzą Dobrze. Moich mi w sklepie nie chcą a jak da radę to wkońcu wiosną będą miały gdzie pływać.
Skalary 200l Lub więcej i wysokie min 50cm. Już to wiem. Kiedyś nie wiedziałem i u mnie są 3 i jak urosną to za pół roku bedzie ciasno. Odmiany welonowe mogą mieć ponad 30 cm wysokości i tyle samo długości. Wyobrazić można sobie jak to wygląda. Zwykłe też tyle. Chłopaki radzą Dobrze. Moich mi w sklepie nie chcą a jak da radę to wkońcu wiosną będą miały gdzie pływać.
- 0
Michał, autor wątku nie musi mnie słuchać. Wskazałem tylko jedną z możliwości.
Co do filtra i skalarów to w omawianym przypadku jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Zastosowanie nawet kubełka nie zmieni faktu, że skalary w tym litrażu to pomyłka.
Co do filtra i skalarów to w omawianym przypadku jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Zastosowanie nawet kubełka nie zmieni faktu, że skalary w tym litrażu to pomyłka.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
fritz3 pisze:Nie słuchaj Alka, tylko zaczerpnij trochę z jego doradztwa i wiedzy.
Jak zaproponowałem wyraźnie, aby kolega skorzystał z Twojej wiedzy i uzyskał dla siebie stosownych porad! Nie sugerował się pełną listą przez Ciebie zaproponowaną. I to na tyle w tym temacie.
- 0
Nie zrozumiałem Ciebie.
Tyle w temacie.
Tyle w temacie.

- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Mieszkacie tak blisko siebie. Nie możecie uzgodnić stanowisk przy piwie poza forum
?

- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 0
- GG: 997
Alex przyjmiesz co? czaszkę, bo skalarów w jego baniaczku nie ma.
- 0
Mann am Boden