projekt "miał być flagowiec"
projekt "miał być flagowiec"
Prezentacji ciąg dalszy, tym razem drugi z praktycznie skończonych baniaków, lecz
jako wstępniak zamiast słów chronologiczna fotorelacja.
jako wstępniak zamiast słów chronologiczna fotorelacja.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Re: projekt "miał być flagowiec"
Andrzej - rewelacja. Świetnie sie prezentuje.
A kiedy ruszysz "jamnika"?
A kiedy ruszysz "jamnika"?
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
Rozruch jamnika się odwleka, chociaż dzisiaj została postawiona i zmontowana przez marcho półka pod niego, zresztą obudowa stelaża to też zasługa Mariusza
.
Dodatkowo muszę czasowo zgrać odbiór szkiełka z audytorem i Łukaszem.

Dodatkowo muszę czasowo zgrać odbiór szkiełka z audytorem i Łukaszem.
- 0
Mann am Boden
Najciekawszy, moim zdaniem, jest ten świetnie zrealizowany pomysł na tablicę (znajdującą się jak widać pod akwarium) z ewentualnymi uwagami na temat rzeczonego zbiornika, jakie każdy "wizytator" może zamieścić przy użyciu zwykłego markera.
Ja rezerwuję sobie marker w kolorze zielonym
Btw. Na żywo akwarium palce moczyć, lizać się znaczy...
Ja rezerwuję sobie marker w kolorze zielonym

Btw. Na żywo akwarium palce moczyć, lizać się znaczy...
- 0
- Moderator
- Reputacja: 100
Andrzeju to na pewno Twoje akwarium?
Moim zdaniem najlepszy aranż tanganiki na forum a ustawienie oświetlenia daje jemu "tajemniczość"
P.S. chyba nie potrzebnie sprzedawałeś SKIM 350

Moim zdaniem najlepszy aranż tanganiki na forum a ustawienie oświetlenia daje jemu "tajemniczość"

P.S. chyba nie potrzebnie sprzedawałeś SKIM 350

- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 19
Świetnie zaaranżowany zbiornik. Bardzo ładne kamienie współgrające z korzonkami. Rewelacja Andrzeju 

- 0
Radek dopilnuj więc by Jasiek nie miał następnym razem w kieszeniach kredy, flamastrów, pisaków lub merkerów.....a i obowiązkowo siatki,
Tomek 3 jest kwestią krótkiego czasu wiem, że masz już dość przetrzymywania mojej obsady do jamnika,
Krzysiu bez obaw, to co pływa na powierzchni na 3 fotce już nie szpeci widoku z dołu, zdjęcia ustawione były chronologicznie obecnie nie mam problemu z kożuchem,
Maciek zarówno kamienie jak i korzenie to odzysk od Dominika (dperkowskiego) u niego to dopiero grało.
Tomek 3 jest kwestią krótkiego czasu wiem, że masz już dość przetrzymywania mojej obsady do jamnika,
Krzysiu bez obaw, to co pływa na powierzchni na 3 fotce już nie szpeci widoku z dołu, zdjęcia ustawione były chronologicznie obecnie nie mam problemu z kożuchem,
Maciek zarówno kamienie jak i korzenie to odzysk od Dominika (dperkowskiego) u niego to dopiero grało.
- 0
Mann am Boden
niezły aranż wydaje mi się ze ta korona mogła by być nieco nisza bo zmniejsza wysokość całego akwarium plus to ze akwarium wygląda na ostatnim zdjęciu dużo dłuższe niż w rzeczywistości chyba jest 

- 0
miewan pisze:Tomek 3 jest kwestią krótkiego czasu wiem, że masz już dość przetrzymywania mojej obsady do jamnika,
.

Po prostu czekam co tym razem

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie