tylko wspomnienie
|Strona 1 z 1
tylko wspomnienie
Przejrzałem dziś przypadkowo stare foldery ( nawet nie wiedziałem, że miałem takie fotki).
Stare czasy z miłości do "krów" i wymiarowych baniaków
:
Stare czasy z miłości do "krów" i wymiarowych baniaków

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Re: tylko wspomnienie
Mi bardziej przypadły do oka tropheus'y niż twoje aktualne ryby 

- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
thaz pisze:te skałki już gdzieś chyba widziałem!
Zapewne i to w kilku zbiornikach niespokrewnionych ze sobą userów.
Dodatkowo Maciek kiedyś przesłał mi fotkę jakie cudeńko opyczne ktoś z Polski zrobił z tego (dokładnie tego) tła z moich starych fotek .
Jeżeli chodzi o tropheusy ( tu maswa halembe, bulu point i bright yellow), to trochę żałuje że na tyle lat "zagoniłem" się w nie i nie pojechałem po większych przedstawicielach "mięsa".
Dawid ja nie czuje takiego rozżewnienia, obecnie nie mam warunków dla "krów" , a ryb męczyć nie będę.
Obecni moi przedstawiciele "płytkiej tangi" pasują mi bardzo, z żalem ale niedługo wydam callochromisy, kosztem których zagoszczą african bullhead, bardziej wpisujący się w "programowość" tego baniaka -> tanga praktycznie bez pilęgnic, a jeszcze pare dni później i kolejny rodzyneczek.
- 0
Mann am Boden
Tło Andrzeja pocięte przez Staśka ze Środy Wlkp.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
|Strona 1 z 1