[72l] afryka dzika - tanganika
Re: [72l] afryka dzika - tanganika
Praca: 25, 160, 720.
Dom: 10, 18, 20, 30, 63, 72, 200, 240
Oczywiście po jednym na raz
Dom: 10, 18, 20, 30, 63, 72, 200, 240

Oczywiście po jednym na raz

- 0

Tak tylko napisz po ile razy zmieniały Ci się koncepcje na ich prowadzenie powiedzmy w okresach kwartalnych 

- 1
Mann am Boden
miewan pisze:Tak tylko napisz po ile razy zmieniały Ci się koncepcje na ich prowadzenie powiedzmy w okresach kwartalnych
Najdłużej miały się chyba te w pracy - malawi i obecne SA (te chyba już ponad 1.5 roku).
W domu wiadomo - łatwiej wepchać łapy

- 0

Sorry zapomniałem o 13-tym
Ale mam na myśli takie, które stały dłużej niż 3 miesiące . Nie wliczam w to kotników i baniaków przejściowych i oczywiście całkowitych zmian aranżacji oraz obsady

Ale mam na myśli takie, które stały dłużej niż 3 miesiące . Nie wliczam w to kotników i baniaków przejściowych i oczywiście całkowitych zmian aranżacji oraz obsady

- 1
thaz pisze:Ale teraz mogę spokojnie powiedzieć - miałem już wszystko,
Tak naprawdę to wcale nie możesz tego powiedzieć.
To że wpuściłeś tanganickie ryby do małego baniaka no to zdecydowanie tak, ale co można powiedzieć po przetrzymaniu ich tam przez dwa tygodnie i to młodzieży, a w wypadku alto absolutnych podrostków.
Co chciałeś zobaczyć u takich ryb, w jaki sposób pływają ?.
To tak jakbyś oznajmił, że trzymałeś wymarzoną kobietę za piersi, tyle że Ty i ona mieliście wtedy po 5 lat.
Czy widziałeś zaloty, obejmowanie i ochronę muszli bo siedzi tam samica z ikrą, a potem młodymi ?
Czy miałeś dylemat czy samica padła bo nie widzisz jej długi okres czasu, a nagle wypływa, a w ujściu muszli czają się jej szczeniaki ?,
czy widziałeś jak gówniarze pierwszy raz opuszczają muszlę i jak są chronione przez rodziców ?
- nie, nie widziałeś tego i nie zobaczysz , bo, bo coś tam, ale tangę masz zaliczoną

- 0
Mann am Boden
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0