projekt "miał być flagowiec"
Re: projekt "miał być flagowiec"
"podsumowanie" :
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Jakby powiedziała Pani Dyrektor Generalna - szkło zdecydowanie za małe ale aranżacja wspaniała. :-)
R
R
- 0
Jeszcze chyba nigdy nie prezentowałem "nocy":
to przy okazji jakieś ryby
:
to przy okazji jakieś ryby

- 2
Mann am Boden
- 4
Mann am Boden
Trzyma się valisneria , czy marnieje
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
- 1
Mann am Boden
Dzisiejszy powtórzony eksperyment z wprowadzeniem do obsady 4 ocellatus gold podobnie jak poprzedni zakończył się całkowitym fiaskiem, jeden w w szybkiej całości został pożarty przez masta, jeden zagoniony przez masowy atak lelupasów i savoryi a nawet alto, dwa uznaje za zaginione choć myślę, że skończyły jak opisana dwójka.
Nie był to narybek, a ryby o wielkości handlowej, podejrzewam, że skokowy sposób poruszania na wysokości dna zestresowanych ryb był sygnałem do ich konsumpcji i ataku.
Nie był to narybek, a ryby o wielkości handlowej, podejrzewam, że skokowy sposób poruszania na wysokości dna zestresowanych ryb był sygnałem do ich konsumpcji i ataku.
- 0
Mann am Boden
Z przykrością muszę stwierdzić, że film nie oddaje klimatu "gołębnika". Sporą część nakręconego materiału musiałam usunąć, gdyż biała bluzka i czapka mego dziecka odbijała się w szkle.
- 6
Po przenosinach z dachu trochę trwało zanim flagowiec revived, nie obyło się też bez zmiany aranżu na taki by NfH.
Zagraciło się znacznie : do moich "ad" doszły ich surogaty, stare korzenie zostały uzupełnione o nowe też prawie "takie same",
światło z konieczności zostało zredukowane do jedynie 2 belek sterowanych TC za to pojawiła się "pływająca hodowla doniczkowa" ( chwasty siedzą już jakiś czas w kwadratowych zatopionych doniczkach bez substratu i o dziwo rosną a nawet kwitną ) i to jedyne zmiany.
A przepraszam zniknęła korona - niefartowny sposób jej przechowywania ( w częściach ) przyczynił się do odkształcenia najdłuższych boków i po sklejeniu a nawet skręceniu ni hu hu nie chciała dokonać come backu.
Z obsady odeszły jedynie ( albo aż) śledzie
, które nie przetrzymały etapu rozłąkowo-przenosinowego.
Jakoś tak to wygląda teraz :
- w dzień
- wieczorkiem
Zagraciło się znacznie : do moich "ad" doszły ich surogaty, stare korzenie zostały uzupełnione o nowe też prawie "takie same",
światło z konieczności zostało zredukowane do jedynie 2 belek sterowanych TC za to pojawiła się "pływająca hodowla doniczkowa" ( chwasty siedzą już jakiś czas w kwadratowych zatopionych doniczkach bez substratu i o dziwo rosną a nawet kwitną ) i to jedyne zmiany.
A przepraszam zniknęła korona - niefartowny sposób jej przechowywania ( w częściach ) przyczynił się do odkształcenia najdłuższych boków i po sklejeniu a nawet skręceniu ni hu hu nie chciała dokonać come backu.
Z obsady odeszły jedynie ( albo aż) śledzie

Jakoś tak to wygląda teraz :
- w dzień
- wieczorkiem
- 8
Mann am Boden