projekt "miał być flagowiec"
Re: projekt "miał być flagowiec"
Jednak sielanka nie trwała długo, alto wysiedlone 10 cm od dotychczasowych muszli, i chyba coś w wykopanym dole było bo petricole gremialnie go odwiedziły ( savoryje nie dają rady) - może coś będzie widać :
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Chciałem "sfocić" swoje synodonty

- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Miejscówki są mi dobrze znane, gozej z fotkami gdy już wypłyną
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Chciałem "sfocić" swoje synodonty![]()
Super Ci się udało Andrzeju

- 0
Żeby "uchwycić" petricole trzeba mieć jak wiesz aparat "strzelający seriami" i wtedy kilka fotek na 100 byłaby w miarę ( nie wtedy kiedy siedzą "w gnieździe", ale to albo brzuchy, albo fotki z lampą a to już inne w wyglądzie ryby), poza kryjówkami są ciągle w ruchu, nawet gdy jedzą.
- 0
Mann am Boden
Wiem jak jest miewan, tylko się z Tobą przekomarzam
Mnie udało się zrobić synodontom tylko kilka zdjęć przez 3 lata

Mnie udało się zrobić synodontom tylko kilka zdjęć przez 3 lata

- 0
Wczoraj po nocnym powrocie do domu z "wyprawy na targi" po zapaleniu światła zlustrowałem swoje baniaczki akurat w momencie ataku masta na jednego z cypri a drugiego i to już w wybariwonym ogonem w japie thypusa ( łyka od głowy), stan śledzi na dziś 9 szt. ( ubytek 4 szt. od wyjazdu), składy "osobowe" pozostałych b/z
Zostałem " z tą sytuacją przez chwilę" i wygląda to tak, że masta atakuje, ale "uszkodzona" ryba trafia do gęby phyllonemusa

Zostałem " z tą sytuacją przez chwilę" i wygląda to tak, że masta atakuje, ale "uszkodzona" ryba trafia do gęby phyllonemusa
- 0
Mann am Boden