Mała niecka - 375L
- Czasami zagląda
- Reputacja: 2
- GG: 0
Re: Mała niecka - 375L
Lepsze. Są już obrane.
I dostępne
ostatnio
I dostępne

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Po niespełna roku wrzucam Wam kolejny filmik. Jest to kilka ujęć mojej niecki. Na filmiku udało się uchwycić nieustannie przekopujące dno Multifasciatusy, tarło Callipterusa, zaloty samca Telmatochromis Vittatus a na deser zwróćcie uwagę, jak mały samiec Multifasciatusa odgania i bije największą rybę w zbiorniku samca Altolamprologus (5:03)

- 4
Gepflegt
Widzę, że callipterus wybrał konchy brązowego morskiego (jakby co mam jeszcze dwie), fajne w nich jest to że złuszcza się ta brązowa "okładzina", no a w samym zbiorniku "dzieje się" ( z ilu pierwotnych godzin wyszło te 5 min ?).
Widzę, że callipterus wybrał konchy brązowego morskiego (jakby co mam jeszcze dwie), fajne w nich jest to że złuszcza się ta brązowa "okładzina", no a w samym zbiorniku "dzieje się" ( z ilu pierwotnych godzin wyszło te 5 min ?).
- 0
Mann am Boden
Nie przeszkadzają ci te paprochy pływające wszędzie.
Fanem tego biotopu nie jestem, lecz paprochy odciągały mnie od Reszty .

Fanem tego biotopu nie jestem, lecz paprochy odciągały mnie od Reszty .
- 0
Nie pisze o żarciu . To mi akurat nie przeszkadza a jest najciekawszą rzeczą .
Pisze od kupię drobin pływających non stop . Nie o wzniecanych przez ryby , a o tych w toni , gdzie powinno być w miarę czysto.
Pisze od kupię drobin pływających non stop . Nie o wzniecanych przez ryby , a o tych w toni , gdzie powinno być w miarę czysto.
- 0
Ostatnio zmieniony 06 mar 2018, 13:02 przez adams2121, łącznie zmieniany 1 raz