[470L] Narożna tanga
Re: [470L] Narożna tanga
No i stało się, w dniu wczorajszym zapadła decyzja o zakończeniu działania akwarium ...
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Tomasz bez jaj, przemyśl jeszcze tą decyzję , Twój baniak jest/był najfajniejszym zbiornikiem tanganickim jakie widziałem w życiu.
Widzę, że opychasz technikalia - a co z rybami ?
Widzę, że opychasz technikalia - a co z rybami ?
- 0
Mann am Boden
Wczoraj umarł
.... nie było mnie i nie było prądu ....
.... nie było mnie i nie było prądu ....
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Stary spokojnie, oszacuj straty, policz aktywa i zacznij od nowa.......na dniach w Krakowie pojawi się kupę fajnych ryb ( i nie chodzi mi bynajmniej o ŚDM )
- 0
Mann am Boden
Re: meine lange flache Tanganjika Aquarium
I tak aby słowa prawdę mówiły, nawiązując do tematu:
viewtopic.php?f=55&t=4003&view=unread#unread
kilka fot, ryb przejętych od Andrzeja w moim zbiorniku (zdjęcia podczas polowania, wiec trochę, zanieczyszczone)
viewtopic.php?f=55&t=4003&view=unread#unread
kilka fot, ryb przejętych od Andrzeja w moim zbiorniku (zdjęcia podczas polowania, wiec trochę, zanieczyszczone)
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Zawsze takie były ( a to jeszcze nie jest pełnia tego co mogą zaprezentować), tylko przy oświetleniu mojego akwa aparat zakłamywał rzeczywistość.
- 0
Mann am Boden
Andrzeju - to czas na nowe oświetlenie
Tomasz - ryby kosmos - wcześniej niewidoczne jak dla mnie , nawet na żywo . A tu i kolor inny jakiś

Tomasz - ryby kosmos - wcześniej niewidoczne jak dla mnie , nawet na żywo . A tu i kolor inny jakiś

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Andrzej, mówiłeś, że nie widziałeś walczących samców limnochromisow u siebie w zbiorniku.... U mnie walczą, pusza się i walczą ....
z telefonu napisane
z telefonu napisane
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Tomek zauważ, że przy tych samych/tożsamych rybach ich zachowania u Ciebie były inne niż u mnie, no może prócz petricol 

- 0
Mann am Boden