[270] Mała niecka Callipterusa i jego paczki.
Re: [270] Mała niecka Callipterusa i jego paczki.
adams2121 pisze:Teraz wygląda dużo lepiej
Zielone robi różnicę
Zgadzam się z Adamsem

Ładne ryby, akwarium ciekawe, szkoda tylko tej okrzemionej szyby

- 0
Od środy
rośnie

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Gigantea od Tomasza jest od środy, wcześniej przez miesiąc miałem Spiralisa - raczej stał w miejscu ale nie marniał 

- 0
Aktualizacja październik 2018:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Co do postów z czerwca - patrzcie na ziele
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Co do postów z czerwca - patrzcie na ziele

- 3
Rośnie , nie rośnie ?
Ważne, że się chyba utrzymała .
Zbiornik żyje powoli swoim życiem .
Tak trzymaj
Ważne, że się chyba utrzymała .
Zbiornik żyje powoli swoim życiem .
Tak trzymaj

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Gigantea od Ciebie Tomku zubożała o jakieś 50%, reszta odbiła się i powoli rośnie.
Mam też spiralisa - on trzyma się lepiej - tzn powolutku rośnie - powiedzmy - krok do tylu dwa kroki do przodu
To nie rośliniak.
Mam też spiralisa - on trzyma się lepiej - tzn powolutku rośnie - powiedzmy - krok do tylu dwa kroki do przodu

To nie rośliniak.
- 0
Ryby konkretnie przekopały dno, szkoda tylko że te okrzemki tak szaleją. Zbiornik spoko, rozglądałeś się jeszcze za Callipterusem czy już dałeś spokój?
- 0
Okrzemki szaleją, bo Tanga na kranówie o wysokiej twardości i zapewne wysokiej zawartości krzemu. W innych baniakach (na RO) okrzemek brak.
Dałem spokój z Callipterusem. Myślę, że jeszcze jakieś pół roku i Tanga zamieni się na SA. Także nie szukam już.
Dałem spokój z Callipterusem. Myślę, że jeszcze jakieś pół roku i Tanga zamieni się na SA. Także nie szukam już.
- 0