meine lange flache Tanganjika Aquarium
Re: meine lange flache Tanganjika Aquarium
No ja nie rozumiem- jak tym można się zachwycać. Brrrrr 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Poza tym czepiacie się tej czachy, uwaga nie kto inny jak Oliwier Knot Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu z tegorocznej Norymbergii
- 2
Mann am Boden
No tak, czepiacie się, a mogłem jeszcze z jedną dorzucić...
- 0
- Moderator
- Reputacja: 100
- GG: 0
Tak, ale O. Knot to przebrzmiały temat. Tak mówią siedzący w temacie. Znaffffcy. Dla mnie to koniunkturalizm, to co on robi od pewnego czasu.
Bulba.
Robert
Bulba.
Robert
- 0
Robciu, jestem daleki od adherencji osoby Knott'a ( ani mi w głowie ustawianie smoków, owieczek, hobbitów), przywołałem to jedynie przekornie, aby wskazać, że często wyśmiewane pakowanie sztuczności do baniaków nie jest obce a wręcz popularne również w świecie "akwariowych aranżystów".
Popularna imitacja ludzkiej czaszki razi, ale głównie z uwagi na swoją nieproporcjonalność , zastosowaną nieadekwatną skalę wielkości kości do rzeczywistości. Jak myślę szybciej w podwodnej naturze można byłoby trafić na ludzkie skamieniałości niż na skałki "ometkowane" jako ADA ( a tu nikt nie ma kłopotu z oparciem na nich wystroju baniaka).
Popularna imitacja ludzkiej czaszki razi, ale głównie z uwagi na swoją nieproporcjonalność , zastosowaną nieadekwatną skalę wielkości kości do rzeczywistości. Jak myślę szybciej w podwodnej naturze można byłoby trafić na ludzkie skamieniałości niż na skałki "ometkowane" jako ADA ( a tu nikt nie ma kłopotu z oparciem na nich wystroju baniaka).
- 0
Mann am Boden
Knott to specjalny przypadek, inna sprawa że robi baniaki do pokazania i zapomnienia,
a czacha.... no jak to czacha kojarzy się z klinicznym przypadkiem kiczu z kategorii zameczków , statków czy nurków.jestem w stanie zaakceptować, bo u Andrzeja jak obrośnie to już tak nie razi. ale jak dorzuci plastikowe koralowce w kolorach neonowych..... po mau ewoluuje w kierunku chwaściarni więc...może...ewolucja.... ma swoje ślepe zaułki

a czacha.... no jak to czacha kojarzy się z klinicznym przypadkiem kiczu z kategorii zameczków , statków czy nurków.jestem w stanie zaakceptować, bo u Andrzeja jak obrośnie to już tak nie razi. ale jak dorzuci plastikowe koralowce w kolorach neonowych..... po mau ewoluuje w kierunku chwaściarni więc...może...ewolucja.... ma swoje ślepe zaułki

- 0
miewan pisze: adherencji
Ty to potrafisz zmusić człowieka do odświeżenia zasobu słów, no, no...
A ja myslałem, że wiem już wszystko!

- 0
ManiaPI pisze:jestem w stanie zaakceptować, bo u Andrzeja jak obrośnie to już tak nie razi. ale jak dorzuci plastikowe koralowce w kolorach neonowych..... po mau ewoluuje w kierunku chwaściarni więc...może...ewolucja.... ma swoje ślepe zaułki
Jezu, nic nie rozumiem... Zwłaszcza ze zdania popierwszym i ostatnim trzykropku. Nic a nic. Może jest za wcześnie??
- 1
Tropheus pisze:Jezu, nic nie rozumiem... Zwłaszcza ze zdania popierwszym i ostatnim trzykropku. Nic a nic. Może jest za wcześnie??
Widzisz Robert, bo to jest jak ze zdaniem wyrwanym z kontekstu, gdybyś bieżąco śledził forum a nie tylko fragment jednego tematu ta zagadka nie byłaby zagadką.
Tak w skrócie forumowicze przynajmniej w dwóch tematach zarzucają mi przechodzenie na chwaściarski typ prowadzenia baniaków oraz zapodawanie do innych kiczowatych ozdóbek, oczywiście ja bronię się jak mogę

- 0
Mann am Boden