[72l] afryka dzika - tanganika
Re: [72l] afryka dzika - tanganika
I to 7,4 kg
Nie podoba mi się to światło ( chyba drugi raz to piszę
)

Nie podoba mi się to światło ( chyba drugi raz to piszę

- 0
Mann am Boden
Oj tam, kupiłem okazyjnie trochę taniej 
Światło do lekkiego tuningu - wiem ale zbieram kasę :P
Tak wygląda całość:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Na pierwszej fotce widać na środku parę, która na zmianę przegania
dwóch kolesi - są w lewym rogu

Światło do lekkiego tuningu - wiem ale zbieram kasę :P
Tak wygląda całość:
Na pierwszej fotce widać na środku parę, która na zmianę przegania
dwóch kolesi - są w lewym rogu

- 0

Widzę, że eheim przyjechał z pracownianego, znaczy tam jest jbl.
Piotr pomimo, że to ryby w zasadzie denne to nie oznacza, że nie potrafią się "wzbić" zwłaszcza przestraszone lub dobrze gonione, nakryłbym dla bezpieczeństwa szkłem szkiełko.
Piotr pomimo, że to ryby w zasadzie denne to nie oznacza, że nie potrafią się "wzbić" zwłaszcza przestraszone lub dobrze gonione, nakryłbym dla bezpieczeństwa szkłem szkiełko.
- 0
Mann am Boden
Nie mam czym niestety
Ale widzę że ta para nie da tym dwóm żyć, więc muszę gdzieś je zdać (chociaż boję się myśleć o wyławianiu) :P
miewan, przerabiałeś kiedyś caudopunctatusy?
Muszę koniecznie dokupić skały, ze 2kg chociaż żeby nieco zagracić.
Muszle będę mieć dopiero w środku nast. tygodnia.

Ale widzę że ta para nie da tym dwóm żyć, więc muszę gdzieś je zdać (chociaż boję się myśleć o wyławianiu) :P
miewan, przerabiałeś kiedyś caudopunctatusy?

Muszę koniecznie dokupić skały, ze 2kg chociaż żeby nieco zagracić.
Muszle będę mieć dopiero w środku nast. tygodnia.
- 0

Ta miałem i caudo, choć krótko i jak pamiętam z 7 szt.
Ta goniona dwójka wkrótce przemieści się w któryś górny róg to łatwo wyłowisz, albo skitra się w jakimś niedostępnym/ustronnym miejscu wtedy gorzej.
Może wytrzymają do czasu przybycia muszli, wtedy odłów jest banalny -> wyjmujesz muszlę z zatkanym palcem wlotem.
Co do skałek to pewnie pamiętasz, że "źródło" ma jeszcze ok 10 kg.
Ta goniona dwójka wkrótce przemieści się w któryś górny róg to łatwo wyłowisz, albo skitra się w jakimś niedostępnym/ustronnym miejscu wtedy gorzej.
Może wytrzymają do czasu przybycia muszli, wtedy odłów jest banalny -> wyjmujesz muszlę z zatkanym palcem wlotem.
Co do skałek to pewnie pamiętasz, że "źródło" ma jeszcze ok 10 kg.
- 0
Mann am Boden
Tak, pamietam - ale juz wszystkie fajne ma wybrane (u mnie na czesci i tak juz nie ma fajnych struktur).
Zamowie cos z neta, zobaczymy.
im@tapatalk
Zamowie cos z neta, zobaczymy.
im@tapatalk
- 0

Oj wizażysta,
z czasem struktura ( po pokryciu okrzemkami i syfem) zanika -> tak jest z moimi, a liczy się jej jednolitość, taniej niż te 18,70 za kg nie kupisz, BRO podał Ci cenę.
Z szybką, to mogę na początku przyszłego tygodnia podarować Ci swoją ( z otworem na skarmianie), bo dzwonił dzisiaj kolo, że zrobił mi moskitiero-pokrywę do "ściąganego", ale będzie nieco za mała (59x29)
z czasem struktura ( po pokryciu okrzemkami i syfem) zanika -> tak jest z moimi, a liczy się jej jednolitość, taniej niż te 18,70 za kg nie kupisz, BRO podał Ci cenę.
Z szybką, to mogę na początku przyszłego tygodnia podarować Ci swoją ( z otworem na skarmianie), bo dzwonił dzisiaj kolo, że zrobił mi moskitiero-pokrywę do "ściąganego", ale będzie nieco za mała (59x29)
- 0
Mann am Boden