Anubias kwitnie?
Anubias kwitnie?
Jak w temacie.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Sorry za jakość zdjęcie z telefonu.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Sorry za jakość zdjęcie z telefonu.
- 0

Re: Anubias kwitnie?
Mariusz i tak może być
,
lata minęły już od czasu kiedy wydawało mi się, że anubias pasuje do tangi i był kluczowym i obowiązkowym chwastem.

lata minęły już od czasu kiedy wydawało mi się, że anubias pasuje do tangi i był kluczowym i obowiązkowym chwastem.
- 0
Mann am Boden
kwiat raczej rzadko - najpewniej nowy liść
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Też myślę, że to nowy liść. I wydaje mi się, że może on być mniejszy i jaśniejszy od pozostałych liści. Na 3 lata hodowli anubiasów tylko dwa razy miałem kwiaty i to z tego samego krzaka.
- 0

u mnie anubias regularnie kwitnie małymi białymi kwiatkami, niestety teraz został opanowany przez zielenice jak uda mi się ich pozbyć wrzucę fotkę
- 0
240l
30l
25l
30l
25l
- Czasami zagląda
- Reputacja: 6
- GG: 0
Re: Odp: Anubias kwitnie?
Dziś to wygląda tak, jakieś pomysły?
Mi to na liść nie wygląda.
Mi to na liść nie wygląda.
- 0

- Czasami zagląda
- Reputacja: 19
- GG: 0