jakie rośliny
Re: jakie rośliny
adams2121 pisze:Posadzić musisz i to nie mało aby problem" glony " za chwilę się nie pojawił , zwłaszcza że ryby już guano produkują a nie ma co pochłaniać .
Weź to pod uwagę - dobra rada.

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0
narazie jest tak jutro jade jeszcze coś dokupić coś więcej na korzeń mikrozorium i myslałem o jakims mchu na tą górną odnoge ale nie wiem co o tym myślicie wiem ze nie jest najlepiej ale bedzie
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
No już lepiej. Śmiało możesz jeszcze coś dosadzić.
Mech super, ale może jak już się bardziej ustabilizuje baniak, bo inaczej obrośnie Ci zaraz glonem.
Mech super, ale może jak już się bardziej ustabilizuje baniak, bo inaczej obrośnie Ci zaraz glonem.
- 0
spoko poczekam a coś przed kamienie niskiego żeby je ładnie oddzielić o tej plaży ?
- 0
zdecydowanie więcej roślin, nawet takich których pozbędziesz się po ustabilizowaniu zbiornika. na te chwile najważniejsze jest "wyrównanie" podaży i popytu . lada chwila grozi ci wysyp glonów. dlatego zdecydowanie więcej roślin dobrym rozwiązaniem jest paprotnica sumatrzańska, to taki odkurzacz na nutrienty.
ile czasu świecisz? i jaką masz wodę, bo widzę okrzemki maja się znakomicie.
ile czasu świecisz? i jaką masz wodę, bo widzę okrzemki maja się znakomicie.
- 0
świecę 11 g 2 x24w może za dużo testy zamówiłem i czekam właśnie bo szczerze to jeszcze nie sprawdzałem start był 1 marca rybki po trzech tygodniach wpuszczone z tego co widze mają się dobrze tylko te okrzemki właśnie
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 18
- GG: 4993916
pawelek2304 pisze:wrzuć rogatka, pistie są bardzo dobrymi roślinami na wystartowanie
Paprotnica sumatrzańska

Kolejne dobre rady

Jak cię pora nie przeraża - w sobotę rano startuje do Częstochowy - ok 3-4 , umówilibysmy się gdzieś na wylocie na Katowice i rogatka miałbyś w prezencie

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie

- 0
a to mikrozorium pteropus na korzeniu można jakoś przycinać jak są takie długie już wiszące liście żeby się jakoś ładnie rozrastało?
- 0