[Białystok] Szklarz
|Strona 1 z 1
[Białystok] Szklarz
Hej,
Korzystał ktoś z usług szklarza Krzysztofa Kowalskiego na ul. wczasowej? Ktoś podejmie się jakiegoś odniesienia np. do akwaria.pro (bo takie już mam)?
Konkretnie mówię o Opti z transparentnym silikonem.
Korzystał ktoś z usług szklarza Krzysztofa Kowalskiego na ul. wczasowej? Ktoś podejmie się jakiegoś odniesienia np. do akwaria.pro (bo takie już mam)?

- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 20
- GG: 0
Re: [Białystok] Szklarz
Zanim Marcin zdominował na
zamówienia , Krzysiu ( na forum Miałczyński) „wybudował” kupę zbiorników, nadal mam zbiorniki od jednego i drugiego - nie chcę porównywać bo znam i lubię obu, przewaga Marcina to aktywność akwarystyczna zwłaszcza w „barwach” klubu Malawi.

- 1
Mann am Boden
O, dzięki, przejrzałem forum i faktycznie coś jest
Źle się wyraziłem mówiąc o porównaniu, po prostu chodziło o jakiś punkt odniesienia. Zakładam morszczaka 50x50x50, chcę w optiwhite i przezroczysty silikon, więc chciałem podpytać jak jest wykończony silikon, czy gdzieś nie wystaje itp, zwłaszcza, że cena jest w porządku
Zostałem tylko przez niego ostrzeżony o możliwych małych pęcherzykach powietrza przy przezroczystym silikonie, no ale tu np. erybka też takie info daje w wycenach.

- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 20
- GG: 0
Widziałem ostatnio właśnie takiego morszczaka zrobionego przez Horosza, nowy właściel wniebowzięty. Mam też szkiełka z erybki, chyba wolę i Miałczyńskiego i AkwariumPro
- 0
Mann am Boden
|Strona 1 z 1