Amazing fish - Biała Podlaska
Amazing fish - Biała Podlaska
Sklep polecam, i to bardzo.
Właściciel, pan Andrzej K. (nie wiem czy mogę użyć pełnego nazwiska), jest prawdziwym pasjonatem ryb akwariowych, bo nazwać go hobbystą jest niewystarczające. Bardzo chętnie prowadzi rozmowy z klientami, spokojnie wszystko tłumacząc.
Dojazd dl sklepu nie stanowi problemu, droga jest prosta i można zaparkować praktycznie pod drzwiami sklepu.
Osobiście brakuje mi dużego afiszu na ścianie z logo sklepu (jest mały) - osoba która jest pierwszy raz może mieć problem ze znalezieniem go.
Co do sklepu- jest bardzo dobrze zaopatrzony. Każdy coś dla siebie znajdzie - zarówno laicy którym właściciel doradzi jak i koneserzy którzy szukają czegoś ciekawego - np. Prapłetwca .
Oczywiście nie można mieć wszystkiego, ale zawsze można zamówić i ściągnąć.
Teraz kilka zdjęć zrobionych za zgodą właściciela.(będą wstawiane sukcesywnie więc odrobinę cierpliwości - jest ich ok 50)
Właściciel, pan Andrzej K. (nie wiem czy mogę użyć pełnego nazwiska), jest prawdziwym pasjonatem ryb akwariowych, bo nazwać go hobbystą jest niewystarczające. Bardzo chętnie prowadzi rozmowy z klientami, spokojnie wszystko tłumacząc.
Dojazd dl sklepu nie stanowi problemu, droga jest prosta i można zaparkować praktycznie pod drzwiami sklepu.
Osobiście brakuje mi dużego afiszu na ścianie z logo sklepu (jest mały) - osoba która jest pierwszy raz może mieć problem ze znalezieniem go.
Co do sklepu- jest bardzo dobrze zaopatrzony. Każdy coś dla siebie znajdzie - zarówno laicy którym właściciel doradzi jak i koneserzy którzy szukają czegoś ciekawego - np. Prapłetwca .
Oczywiście nie można mieć wszystkiego, ale zawsze można zamówić i ściągnąć.
Teraz kilka zdjęć zrobionych za zgodą właściciela.(będą wstawiane sukcesywnie więc odrobinę cierpliwości - jest ich ok 50)
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Re: Amazing fish - Biała Podlaska
Kolejne zdjęcia:
- 1
Przepraszam za słabą jakość zdjęć skalarów ale aparat bardzo szybko zachodził parą.
Co do Prapłetwca to była by to ryba dla naszego Miewana - nie wiem dlaczego ale od razu widziałem tę rybę u Miewana
- Miewan nie obrażaj się tylko 
Co do Prapłetwca to była by to ryba dla naszego Miewana - nie wiem dlaczego ale od razu widziałem tę rybę u Miewana

- 0

- 0
Mann am Boden
Andrzeju, wszystko jeszcze przed tobą...
"słony przerywnik"

"słony przerywnik"
- 1
Ostatnio zmieniony 08 gru 2020, 14:33 przez Leszek.G, łącznie zmieniany 1 raz
I teraz żałuję że z czasem kiepsko.
Ilość niepopularesów znaczna, z założeniem że warto tam zajechać.
Ilość niepopularesów znaczna, z założeniem że warto tam zajechać.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tomaszu, warto -zwłaszcza przy zrzutce na paliwo to wychodzą niewielkie pieniądze.
ciąg dalszy...
ciąg dalszy...
- 0
Osobiście wróciłem z gromadką Geophagus Red Head Tapajos, parką Molinezji żaglopłetwej i pięcioma szt Ameki wspaniałej
Na ostatnim zdjęciu jest zagadka pt gdzie jest ryba?
Kto zgadnie co top za ryba wygra czteropak piwa
- 0
Leszek.G pisze:Osobiście wróciłem z gromadką Geophagus Red Head Tapajos, parką Molinezji żaglopłetwej i pięcioma szt Ameki wspaniałej
Ustawiła się pionowo i udaje liść

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 49
- GG: 0