Korzenie japońskie-Gdzie.
|Strona 1 z 1
Korzenie japońskie-Gdzie.
Może ktoś się orientuje gdzie aktualnie mogę dostać większy wybór korzeni japońskich? Niewielki kawał drewna potrzebny do kostki 30L. Póki co zorientowałem się, że na Hetmańskiej pustki.
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 1
- GG: 0
Re: Korzenie japońskie-Gdzie.
Michał czyżby "powrót do wody", Twój brat ma całą szafkę fajnych korzonków tyle, że niekoniecznie japońskich i niekoniecznie tonących 

- 0
Mann am Boden
Może taki lekki.
Co do korzeni to akurat musi to być japoński, chodzi nam o to, by miał jak najwięcej tych drobnych "gałązek".
Orientuje się ktoś czy jest jakiś wybór u Saxona albo w Gabi?
Co do korzeni to akurat musi to być japoński, chodzi nam o to, by miał jak najwięcej tych drobnych "gałązek".
Orientuje się ktoś czy jest jakiś wybór u Saxona albo w Gabi?
- 0
- Nowy na forum
Jak chcesz dużo drobnych gałązek to mogę Ci dać kawałek wierzby mandżurskiej. Możliwe, że jutro będzie u mnie adams2121 to przez niego podam o ile jesteś z Białegostoku, bo w profilu nic nie podałeś.
- 0

- Czasami zagląda
- Reputacja: 19
Jakby Gonz nie zdecydował się na tą wierzbę to ja z chęcią przygarnę
- 0
Mann am Boden
Myslelismy nad wierzba ale to pewnie od Elwiry bysmy ucieli:p ale jednak chcemy te japonskie. Jakby ktos cos widzial to niech da sygnal. A na tbsach to gdzie dokladnie?
- 0
- Nowy na forum
Dziękować. Pewnie na dniach zerkniemy, może będzie z czego wybierać. Ogólnie tak patrzę, że teraz z japońskimi to problem jest. Dzisiaj byłem w Gabi to japońskich korzeni 0. Po zdjęciach u Gremiego widzę, że jednak korzonki sensowne.
- 0
- Nowy na forum
|Strona 1 z 1