Obsada zbiornika 100L
|Strona 1 z 1
Obsada zbiornika 100L
Witam. Jakis czas temu postawilem akwarium 100L. Ryby jakie w nim sie znajdują do tej pory to
14 neonow Jonesa
Harem 2+1 pretnika karlowatego
Dwa zbrojniki
Moje pytanie, jakie ryby moglbym dodac jeszcze do tego akwarium? Czy w ogole jeszcze moge cos dorzucić? Podobaja mi sie Pielegnice Ramireza. Ale nie jestem do konca przekonany. Moze macie jakies ciekawe pomysły co tam jeszcze dorzucić
Dzięki.
14 neonow Jonesa
Harem 2+1 pretnika karlowatego
Dwa zbrojniki
Moje pytanie, jakie ryby moglbym dodac jeszcze do tego akwarium? Czy w ogole jeszcze moge cos dorzucić? Podobaja mi sie Pielegnice Ramireza. Ale nie jestem do konca przekonany. Moze macie jakies ciekawe pomysły co tam jeszcze dorzucić

Dzięki.
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: Obsada zbiornika 100L
U ciebie już nie powinno się dokładać nic.
Za dużo jest już w tej chwili.
Za dużo jest już w tej chwili.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Szyszak97 pisze:Moje pytanie, jakie ryby moglbym dodac jeszcze do tego akwarium? Czy w ogole jeszcze moge cos dorzucić? Podobaja mi sie Pielegnice Ramireza.
to tylko zamiast prętników - albo to albo to.
- 0

Ok. Szczerze mowiac aktualnie mam 8 neonow nie 14
. Napisalwm 14 bo myslalem ze tyle bedzie spoko. Przy 8 neonach jest opcja jakis gatunek dołożyć ?

- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Szyszak97 pisze:Ok. Szczerze mowiac aktualnie mam 8 neonow nie 14. Napisalwm 14 bo myslalem ze tyle bedzie spoko. Przy 8 neonach jest opcja jakis gatunek dołożyć ?
Imho już bez różnicy. Możesz dołóżyć jakieś ławicowe kilka szt.
Albo kilka szt Kirysków Malutkich na dno?
- 0

|Strona 1 z 1