Jakie ryby wpuścić do 72 Litrów.
|Strona 1 z 1
Jakie ryby wpuścić do 72 Litrów.
Jak w temacie. Wybieram się z synem po ryby, tylko że nie mam pojęcia co wpuścić na początek ?
Syn (ma 5 lat -> prawie 6) upiera się wpuścić krewetkę :-). Można wpuścić do nowego akwarium krewetkę z rybami ?? Nie będzie za dużo krewetki i ryby ?
Pozdrawiam Paweł.
Syn (ma 5 lat -> prawie 6) upiera się wpuścić krewetkę :-). Można wpuścić do nowego akwarium krewetkę z rybami ?? Nie będzie za dużo krewetki i ryby ?
Pozdrawiam Paweł.
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 1
- GG: 0
Re: Jakie ryby wpuścić do 72 Litrów.
zależy jakie ryby wpuścisz - bywa że krewetka jest pokarmem 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Paweł, na początek Platki - kilka szt, może 6-7?
Wrzuć trochę otosków (ogarniają trochę glony) a krewetek dam Ci od siebie (takie małe do 1-1,5cm dorastają),
Wrzuć trochę otosków (ogarniają trochę glony) a krewetek dam Ci od siebie (takie małe do 1-1,5cm dorastają),
- 1

Kurcze takie male rosna 10-15 mm ???? Bedziemy musieli z mlodym lupy kupic :-). Czyli platka i otoski, pasuje dzieki.
- 0
- Nowy na forum
inna i nie mniej ciekawa opcja połaczenia krewetek i rybek jest danio margaritatus polska nazwa danio niebiański nazywany potocznie mikrorazbora galaxy sprawdzone w bojach w moich akwariach połaczenie mikrorazbora galaxy + krewetki typu red cherry neocardinia davidi odmiana barwna nie gra wiekszej roli, do twojego baniaka polecałbym stadko 10-20szt galaxy i ze 20szt kreweci na start ofc mkwarium powinno miec kryjówki bo i rybki i krewetki labia miec "zabezpieczenie";)
- 0
Danio fajnie wyglada
. Jednak sa 3 osoby do wybierania ryb. Ja, ja wybiore cos co zjada glony, zona pewnie wybierze cos zlotego albo pstrokatego, a syn to jedna wielka niewiadoma
.

- 1
- Nowy na forum
|Strona 1 z 1